Last news in Fakti

7 Септември, 2021 07:00 12 542 3

Вашият хороскоп за днес, 07.09.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко напрегнат е този ден за Телците

Вашият хороскоп за днес, 07.09.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Лека-полека колелото се завърта. Уморени от толкова затваряне-отваряне, мерки, вече ще ви иска просто да си работите както преди, да си имате ритъм и яснота. И това ще стане. Засега още малко потренирайте извън зоната си на комфорт.

Телец

Малко напрегнат е този ден, все се бързате, нещо няма да е както сте си решили. Извикайте онова ваше пословично спокойствие и пуснете нещата да се случват. Не винаги притеснението и натискът вършат работа, да не кажем, хич.

Близнаци

Хубав ден да обърнете внимание на храненето си. Вслушайте се в тялото си. Ако спомняйки си за нещо, което се яли, тялото ви реагира с неприятно усещане, значи това е храна, чието влияние трябва да преразгледате. Изобщо ден, в който да чуете тялото си.

Рак

Внимавайте на кого и какво казвате, днес думите ви могат да се приемат като агресия. Обратното също е вярно, да се обидите, без да сте разбрали за какво иде реч. Изобщо днес бройте до 25 преди да кажете нещо. Ден за движение и комуникация.

Лъв

Нуждата от материална стабилност ще е двигателят ви днес. Това може да ви насочи към различни покупки. За щастие днес е удачен ден за това. С други думи - бъдете в синхрон със звездите - пазарувайте с мярка :)

Дева

Определено не е ден за почивка и наслаждения. Ден за действие, активност и борба за собствените граници. Оставете срамежливостта за друг ден, днес трябва да сте воин.

Везни

Малко отнесени и сякаш не от този свят ще се чувствате днес. С практичните неща ще е трудно. Най-добре потърсете помощници или просто планирайте дейностите за след 2 дни. Ден за медитация и вътрешен баланс.

Скорпион

Дръжте се като възрастни, погрижете се сами за собствените си нужди. Не очаквайте някой друг да реши собствените ви въпроси. Ако нещо ви пречи - преместете се, не сте дърво, нали?

Стрелец

Вие сами носите отговорност за своите чувства, за своите действия и реакции. Така изграждате съдбата си. Всеки миг е вземане на решение - за действие или бездействие. Ако проследите вектора на живота си, ще видите, че именно вие сте отговорни за мястото, където сте сега. И това не е добро или лошо, просто Е. Осъзнавайте се.

Козирог

Време за разширяване на хоризонта. Четете, образовайте се, учете чужди езици. Сега е моментът за усъвършенстване и натрупване на знания и нови умения. Вие сте това, което изразявате и според това ви приемат или пък не.

Водолей

Ценете себе си. Не можете да добиете увереност без да имате усещане за собствената си стойност и значимост. Поработете над това, ако искате да бъдете Слънцето в живота си.

Риби

Не забравяйте, че страховете могат да бъдат ваши добри приятели. Именно те ви показват къде са слабите ви места и къде можете да постигнете много, ако просто се сприятелите със страховете си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ КРАСАВИЦЕ

    Коментиран от #2

  • 2 Атом33

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ще се караме значи, Вени не си я давам. Тя си е лично моя дългогодишна приятелка. Вени.... любов моя несподелена.... :)))
  • 3 Смърфиета

    0 1 Отговор
    Кой е изрута който говори от името на звездите, че нещо му говорили? Море тояга неокастрена..