10 Септември, 2021 22:30 8 330 9

Признаците, че той не си пада по вас и нямате шанс

  • любов-
  • харесване-
  • влюбен-
  • мъж-
  • сигнали-
  • признаци

Мъжете дават доста отчетливи сигнали, когато не харесват някоя жена

Признаците, че той не си пада по вас и нямате шанс - 1
Снимка: Shutterstock

Преди да позволите на пеперудите в корема да превземат съзнанието ви, трябва хубавичко да се огледате за знаци, които да ви подскажат дали изобщо има смисъл да насочвате енергията си към този мъж или е добре да се осъзнаете и да се отдръпнете, докато е време.

1. Ако мъжът, към когото хвърляте погледи, не се навърта около вас, това е сигурен знак, че не ви е забелязал. Разбира се, различните хора действат по различен начин, когато се опитват да впечатлят някого, по когото си падат. Но едно е сигурно – ако ви е вдигнал мерника, ще направи всичко възможно в края на деня да се завърти около вас. След като веднъж забележите този факт, ще се учудите колко често този мъж се появява изневиделица до вас.

2. Няма по-красноречив признак, че той не ви харесва от това да не ви заговаря изобщо. Ако не проявява интерес да говори с вас, определено не проявява интерес и към вас самата. Ако проявявате интерес към мъжа се уверете дали не прави първата крачка, защото се притеснява да демонстрира заинтересоваността си към вас. Все пак има различни хора с индивидуален подход към ситуациите. Но ако тенденцията се запази и той не обелва дори думичка към вас или, още по-лошо – гледа да прекрати разговора, когато вие го заговорите, моментално обърнете следващата страница!

3. Говори с вас все едно сте един от неговите приятели. Това е най-лесно да се забележи. Когато някой мъж ви харесва, винаги ще забележите изменение в тона му щом се обърне към вас. Най-сигурният знак, че това не е така е ако говорейки с вас интонацията му е равнодушна или шегите му не се отличават от тези с приятелите или колегите му. За да сте съвсем сигурни е добре да проследите поведението му с други хора. Така ще забележите дали спрямо вас съществува някаква промяна.

4. Започне ли да ви разказва за мацките, които си е харесал или за това коя колежка има най-стегнатото дупе, просто си избийте от ума, че вие сте измежду тях. Ако мачото ви харесваше, щеше да ви подчертае колко забележителна сте вие, а не всички останали. Уверете се, че тези подмятания не са защитна реакция, която мъжете от време на време подхвърлят, за да прикрият неувереността си.

5. Не си правете илюзии, че той ви харесва, ако езикът на тялото му говори тъкмо обратното. Не се ли доближава до вас, не ви ли хвърля погледи, не се ли опитва да поддържа разговора, значи няма никакъв интерес към вас.

6. Когато някой няма интерес към вас, обикновено се държи разсеяно, отменя насрочени срещи, после не определя нови. Това е сигнал не само че не ви харесва, той не заслужава да си губите времето с него.

7. Струва ви се, че флиртува с вас, но същевременно и с другите жени около вас? Проследете държанието му и преценете. В повечето случаи това говори за незаинтересуваност от негова страна.

8. Същото се отнася ако забележите, че е приятелски настроен към вас. Щом поведението му е подобно и с останалите, червената лампичка трябва да ви подскаже да си плюете на петите. Той просто може да е общителен и любезен тип, който обича социалните контакти.

9. И накрая, но не на последно място, един проблем, който обикновено е по-характерен за двойките, които вече имат някакви взаимоотношения. Ако той не показва чувствата си и му е трудно да говори за това какво изпитва, бъдете внимателни! Това би могло да е признак, че не е влюбен във вас. Дайте му малко време.

Ако си пада по вас, рано или късно ще намери начин да изрази онова, което чувства. Най-доброто, което можете да направите, е да му дадете повече пространство. Просто се уверете, че не си губите времето с този човек.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъж

    6 3 Отговор
    Няйкой от точките са пълна глупост.
    Тези които са смислени пък не позкават липса на симпатия и интерес а само липса на "хлътване" все още.

    Най-смислените точки са 4,5,6. Другите сигнали са несигурни.

    Общо взето ако човекът е разсеян и отменя срещите с вас, значи не сте обектът на стремежиуте му. Точно Обектът го прави разсеян. Мъжът е ловец. Всичко освен целта му е през пръсти.

    Но пък винаги можете да бъдете приятели, нали така? Или ще я карате само по съшество? После (само) мъжете били прасета.

    Коментиран от #2

  • 2 Виталия

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "мъж":

    В известен смисъл сте прав! Женският обект за мъж-ловец най-често срещан модел е просто секс и нищо общо със статията. Това е модерното😂съвремие. Приятелството е над това положение и не често срещано между мъж и жена. Ако са в действат в екип, в даден момент, неминуемо се стига до...
  • 3 жена ти така прави

    3 5 Отговор
    Що не се разкрачи и да навре главата му там, той ще си падне по нея.
  • 4 хммм

    5 0 Отговор
    Никога не може да сте сигурни какво значат сигналите. На някои просто им хлопа дъската. Първо се изчервява, стяга го вратовръзката, после ти повишава тон и се чудиш ... дали не е на левия бряг...
  • 5 Анджело

    1 3 Отговор
    Когат 1 мъш започне наместо ДА да са оригва 1 юът а наместо НЕ да са ти са оригва 2 пътя туй е сигурен призняк че ни Въ харесва
  • 6 ггдд

    6 1 Отговор
    ееее 9 точки вие у ред ли сте? Това е за малоумни жени. Дали някой те харесва или не - не е видно само, ако не дай си Боже си сляпа.
  • 7 джедай

    8 2 Отговор
    Ако мъж харесва една жена,той ще й го покаже. Не е нужно жената да си прави пасианс с карти.
  • 8 А по кого си пада ударения с мокърпарцал

    2 1 Отговор
    По съсетката ли, парцалесата, отново шок и ужас...... Анатоли, изиграй талибанския кючек...!
  • 9 Сиганския Флинтстоун

    2 1 Отговор
    Трябва да сте за него сърсе и бял дроб, това е цялата истина, другото е една лъжовна игра, сметки, пари без кръчмар, ей такива работи..и казваш тогава, къде да намеря, пари, ела ми ,, бръкни,, хак да ти е....за,всичките,, емосии,,......!