Last news in Fakti

13 Септември, 2021 07:00 13 178 4

Вашият хороскоп за днес, 13.09.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден на сбъднатите надежди за Раците

Вашият хороскоп за днес, 13.09.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Много сериозно ще се отнасяте към задълженията си днес, но ще се разпилявате в твърде много посоки. Хубаво е да отделите малко повече време за нещата, които обичате.

Телец

Съществуването ви днес ще е много по-приятно от обикновено, благодарение на сърдечните вълнения, които ще ви споходят. Не се правете на Рада Госпожина, не сте толкова срамежливи. Не позирайте, а депозирайте във внимание.

Близнаци

Днес просто релаксирайте. Открийте своя начин, за да се почувствате добре. С малко повече старание може и до Нирвана да достигнете. Ако не успеете, просто купете едноименния сладолед и нищо чудно да успеете.

Рак

Ден на сбъднатите надежди. Дано не останете разочаровани,но както е казано - най-много сълзи са пролени заради сбъднати молитви.

Лъв

Днес ще искате да прекарате деня в компанията на приятели. Ще ви вълнуват конкретни неща, а именно как точно да осъществите намеренията си. В приятна обстановка ще можете да обсъдите всичко много по-задълбочено, а и моментът е подходящ за планиране.

Дева

Може да чуете нелицеприятни неща за себе си. Не се палете и не правете прибързани изводи, спокойно се ориентирайте в ситуацията. Или просто си пуснете пердето.

Везни

Не е от лесните дни. Вършете прецизно работата си, защото не сте застраховани от грешки. Противниците ви именно там ще ви ударят. Контактите ви с висшестоящите няма да са особено лесни, но пък могат да са полезни, ако се опитате да приемете другата гледна точка.

Скорпион

Хубав ден за практични дейности. Бъдете по-търпими към хората около вас. И не се обиждайте просто заради това, че са си помислили нещо.

Стрелец

Днес ще ви се струпат множество досадни задачи и то все свързани с бумащина. Хубав момент да поизчистите изостаналата работа. Неподходящ ден за диети, но и не бива да прекалявате с похапването и пийването.

Козирог

Думите може да се окажат най-големия ви враг, ако не ги използвате правилно. Днес бройте до 20 преди да кажете нещо, за да не окаже после, че можете да си говорите само със себе си.

Водолей

Ще се сблъскате с някакви имагинерни препятствия, неща, които нямат физически облик. Наистина имате нужда от една психологическа консултация или поне човек, с когото да споделите страховете си. Въпреки всичките си притеснения, бъдете внимателни, защото може да загубите сериозна сума.

Риби

Имате навик да говорите повече от необходимото, но дали винаги казвате всичко, което трябва? Днес е моментът да бъдете по-конкретни в исканията си към другите и да не се дразните от дребните им грешки.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ КРАСАВИЦЕ МОЯ

    Коментиран от #4

  • 3 ПРИШЪЛЕЦ

    2 0 Отговор
    Ама толкова ли много зодии има ...Ужас

    Мислех, че е само ЛЪВ !
  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти си готов за погребален агент...