Last news in Fakti

23 Септември, 2021 07:00 16 133 1

Вашият хороскоп за днес, 23.09.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Труден ден за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 23.09.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес късметът ще е на ваша страна, не го пропилявайте за глупости, а направете нещо, което наистина си струва – ухажвайте някой, който се прави на недостъпен или пък си пуснете фиш.

Телец

Днес ще успявате много добре да контролирате емоциите си и това ще ви дава спокойствието на човек, който владее положението. Удобен момент да приключите с някои поизостанали дела.

Близнаци

Движете се изключително внимателно по пътищата и си гледайте в краката. Произшествията днес ще са резултат единствено на собствената ви небрежност. Не ги допускайте!

Рак

Днес трябва да сте особено внимателни как прилагате принципите си. Не смесвайте личното със служебното, колкото и да ви се иска. Не пръскайте пари, за да докажете нещо на другите.

Лъв

Ще ви се иска да се впуснете в нещо ново и необичайно. Някое екстремно преживяване силно би ви заинтригувало. Все пак бъдете по-практични и се съобразете с даденостите.

Дева

Днес ще успявате да контролирате емоциите си и това ще ви дава спокойствието на човек, който владее положението. Не пропускайте да се видите с приятели и хора със сродни интереси, ще научите интересни неща.

Везни

В службата ще ви изненадат приятно, което ще повиши настроението ви за целия ден. Нищо не би могло да помрачи радостта ви, дори мрачните ви мисли ще се разсеят.

Скорпион

Не бива да отлагате решението на семейни проблеми за друг път. Хванете бика за рогата и действайте, сега е моментът.

Стрелец

Бъдете внимателни и милосърдни към себе си, не се претоварвайте излишно. Нетърпящите отлагане дела отхвърлете още сутринта.

Козирог

Дано да нямате за вършене някоя важна, монотонна работа, защото нещата трудно ще се получават. Днес сте като буре с барут, палите се от най-дребните неща. Успокойте се малко. Ако имате толкова много енергия - действайте, вместо да влизате в спорове.

Водолей

Днес ще сте най-ценни, ако работите заедно с колегите, като екип. А вечерта можете да отидете заедно да се почерпите за добре свършената работа. Все пак не приемайте всичко, което ви казват за чиста монета. Важното е да се чувствате комфортно като работите.

Риби

Днес ще имате доста задачи, но най-важното е да не губите общия поглед върху нещата и да не изпадате в ненужни подробности.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ КРАСАВИЦЕ МОЯ ОБИЧАМ ТЕ