Last news in Fakti

23 Септември, 2021 11:10 10 150 6

Любимка на Слави Трифонов шокира Орлин Горанов

  • орлин горанов-
  • деси добрева-
  • музка безкрай

"Всяка жаба да си знае гьола", отговори изпълнителят

Любимка на Слави Трифонов изненада с въпрос легендарен български изпълнител.

Водещата Деси Добрева попита Орлин Горанов дали ще се кандидатира за президент.

"Всяка жаба да си знае гьола. В Библията е казано "Никога не прави непоискано добро", бе повече от красноречив любимият на милиони българи артист.

В началото на новия програмен сезон на обществената телевизия стартира и най-новото музикално шоу в програмата ѝ – "Музика безкрай“. Всяка сряда вечер зрителите могат да се насладят на любими български поп и рок звезди, които ще изпеят на живо най-големите си хитове, превърнали се в песни-легенди.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трънчо

    24 4 Отговор
    тази добрева откакто напусна слави, неистово напира да блесне и да е пред камерите, но все не и се отваряше парашута,сега явно в БНТ много са закъсали, та са дали на нея да води такова предаване...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 днес

    8 0 Отговор
    Предаването лъха много на соц, Десито си мята ръцете като кукла на конци, а в първото предаване - Тоника НЕ ПЯХА НА ЖИВО! Грозно е да гледаме буфосинхронисти!
  • 4 Правилно е отговорил

    5 0 Отговор
    Орлин, знае си музиката и не до там операта, щом е останал с жена си толкова, години брак, значи е умен.... но не за президент, не му и трябва...!
  • 5 Георги v.

    5 0 Отговор
    Хашек е казал "В лудницата и в парламента всеки говори, каквото си иска". Горанов цитира :В Библията е казано "Никога не прави непоискано добро". Глупости! Не е в Библията, а е един от 111-те Вселенски закони, които ни ги пробутва Алена. Горанов чул, недочул.
  • 6 Гост

    0 0 Отговор
    Уважавам го, като певец, но е казал голяма глупост и е демонстрирал невежество.
    Никъде в Библията не е казано такова нещо. Това е поредната измишльотина на ония шамани, които си сътворяват техни, вселенски закони. Според тяхното определение, доброто трябвало винаги да се заплаща (моля ви се).
    Библията ни учи да правим добро, независимо дали е поискано или не.