Last news in Fakti

24 Септември, 2021 07:00 15 096 2

Вашият хороскоп за днес, 24.09.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Не е от лесните дни за Овните

Вашият хороскоп за днес, 24.09.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не е от лесните дни. Съдбата ще ви постави в доста необичайна ситуация и трябва да действате. Бъдете готови да рискувате, сигурните неща най-вероятно ще ви подведат.

Телец

Не всичко ще е безоблачно и радостно, но като цяло нещата ще се развиват. Не разчитайте твърде много на късмета си, а по-скоро на способностите си. Ще ви е трудно да се концентрирате затова се заемете с по-общи неща и оставете дреболиите другиму.

Близнаци

Хубав ден. Нещата, които ще ви занимават ще са по-скоро лични. Ще има доста търчане, за да оправите всичко точно както искате, но пък ще почувствате удовлетворение, когато видите резултата. Не се разпилявайте в много посоки.

Рак

Днес трудно ще се заседите на едно място. Имате да споделите толкова много неща,че вечерта може да имате мускулна треска на устата от приказки.

Лъв

Днес разговорите ще се въртят все около пари и как да бъдат спечелени. Не бързайте с новите начинания, защото няма да са дълготрайни. Като изключим това нещата ще се развиват добре за вас.

Дева

Бъдете предпазливи в контактите си и най-вече внимавайте на кого какво разказвате. Може да се разочаровате от някой, на когото сте вярвали безусловно, но не позволявайте това да промени отношението ви към този човек. Дайте му още един шанс да ви докаже, че е лоялен към вас.

Везни

Днес може да ви е малко некомфортно, защото трудно ще успявате да контролирате всичко и всички. Май е ден, в който трябва да се оставите съдбата да ви води, дори да ви е неприятно.

Скорпион

Искате или не, но е важно да имате социална изява и дори реализация. Нещата ще се завъртат в тази посока, така че по-добре използвайте събитията в своя полза.

Стрелец

Днес изключително силно ще ви дразнят хората, които натрапват съветите си. Бъдете любезни (доколкото може), но категорични, не им позволявайте да ви се “качат на главата”. Бройте до 5 преди да кажете нещо обидно, а днес много такива думички ще ви идват на устата.

Козирог

Ще имате възможност да наваксате изгубените шансове. Не се тревожете и се съсредоточете върху служебните си задължения. Действайте практично и ще си спестите много време и ненужни усилия.

Водолей

Желанието ви е едно, а действителността ви предлага нещо съвсем различно. Трябва да промените нещо, ако искате да намерите вътрешен покой, а това наистина ви измъчва - хем не искате промяна, хем не може да продължавате повече така.

Риби

Днес сте настроени за диалог, ще търсите мнението и на отсрещната страна, макар че едва ли ще го вземете под внимание. Все пак сте готови да си сътрудничите с другите, въпреки различията помежду ви.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.