Last news in Fakti

29 Септември, 2021 20:32 2 640 8

Нещата, които можем да научим от бившата му

  • връзки-
  • отношения-
  • съвети-
  • характер-
  • мъже-
  • бивше гадже-
  • бивша жена-
  • информация

Не забравяйте вълкът козината си мени, но нрава – не

Нещата, които можем да научим от бившата му - 1
Снимка: shutterstock

Хрумвало ли ви е колко негативен опит и случки можехте да си спестите, колко безперспективни връзки можехте да не започвате, ако някой можеше да ви подскаже какъв човек е избраникът на сърцето ви и какво можете да очаквате от съвместния си живот с него? А кой може да ви даде по-надеждна информация от… бившата му… Тя е изяла поне един пакет сол с него.

Познава навиците, настроенията му, склонността към изневери, отношението му към жената до него, тя е жива енциклопедия на всичко, което ви трябва… На теория, това би могло да ви е от голяма полза и да ви спести години проблеми, докато накрая стигнете до изводите, които тя вече си е направила, пише сайтът Флагман.бг

По всяка вероятност, той я е очернил пред вас, но дали е такова чудовище, каквото той я изкарва или е взела решението на базата на горчив опит? (Особено, ако тя го е зарязала). Изкушавате ли се да я попитате защо всъщност са се разделили и какви са били проблемите им? Има ли нещо тъмно за него, което не знаете…

Ето какво бихте могли да научите от нея:

1 Отношението му към жените

Или поне към нея. Бил ли е деспотичен или по-скоро демократичен в отношенията им, властна фигура ли е или се съобразява с жената? Третира ли я като подчинена или равноправна? Уважавал ли я е?

2 Навиците му

Ако има вредни навици, като да се напива до безсъзнание и да не се прибира нощем, да играе хазарт или да взима наркотици… това тя няма как да не го знае… И вие ще го узнаете, само, че след като съберете горчив опит.

3 Склонен ли е към изневери

Това е въпрос, който вълнува всяка жена. Тъй като вълкът козината си мени, но нрава – не, ако ѝ е изневерявал, не бихте могли да очаквате нещо по-различно във вашата връзка. Въпрос на време и обстоятелства е нещата да се повторят.

4 Как се е отнасяло с нея семейството му

Ако имате проблеми в това направление, твърде възможно е и тя да е имала същите… Съществува вероятност роднините му да не харесват точно вас, но по-вероятното е да се изправят срещу всяка кандидатка за сърцето му, тъй като никоя не е достатъчно добра и достойна да заеме този пост. Ако можехте да я попитате, щяхте да разберете какво да очаквате и евентуално да се защитите.

5 Проявявал ли е агресия

Ако е била жертва на физически или психически тормоз, вероятно би го споделила, за да предпази и други жени да пострадат. Понякога в началото насилниците са изключително внимателни и галантни, преди да обърнат другата страна на медала. Затова би било чудесно, ако можеше някой да ви предупреди.

Всичко това е полезна информация… проблемът е, че няма как да знаете нито дали ще ви я предоставят, нито дали ще е вярна. Не се знае с каква нагласа е бившата към вас и колко благородно е настроена. Възможно е да ви наговори куп лъжи, за да провали връзката ви. Затова, на теория би било чудесно да я попитате, но на практика по-добре се доверете на интуицията си. Дано тя ви покаже верния път.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Касандра

    8 2 Отговор
    Абе Миленооо простаа ли си ма?
  • 2 Шакира

    6 1 Отговор
    Може да научи от бившата как да го п-ма.
  • 3 Стела

    13 1 Отговор
    А, след като ми е бивша дали ще каже нещо добро за него г-жо Трачова??? Аман от малоумни статии.....
  • 4 Ингрид

    3 1 Отговор
    На бившия не му работеше и искаше само да се гушкаме като сестрички.
  • 5 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    5 1 Отговор
    Най важното нещо в една връзка е секса. Жените си падат по това йай много. Също така ги интересува каква кола имаш.

    Коментиран от #6

  • 6 ПРАВ СИ КЕНЕДИ ОТ КАЗАН ЛЪК

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    ОБАЧЕ СЕ ЧУДЯ КОЕ ПО ДОБРЕ ХУБАВА КОЛА ИЛИ ГОЛЯМА ПИ.Ш.КА,А АЗ НЯМАМ И ДВЕТЕ АМА ПЕЯ В ЦЪРКОВНИЯ ХОР🎤
  • 7 Стойчу

    2 0 Отговор
    Твойто име си пиши, Хермес буклукув... с петната и педрофили...!
  • 8 ДЖЕКИ

    2 1 Отговор
    НЕ СЪМ СТОЕВ

    Никога не говорете с лошо за бившите си......Нека и други се прецакат...!!!!