19 Октомври, 2021 18:45 4 885 19

Фън шуй техники, с които ще привлечете богатството в дома си

  • фън шуй-
  • богатство-
  • дом-
  • хармония

Фън шуй може да ви помогне да подобрите живота и енергията си

Фън шуй техники, с които ще привлечете богатството в дома си - 1
Снимка: Shutterstock

Фън шуй може да ви помогне да подобрите живота и енергията си. Подредбата на дома според стандартите на тази древна китайска наука може да допринесе за подобряване на материалното и емоционалното ви благосъстояние. Цялостната идея на фън шуй е да създаде по-благоприятна атмосфера в дома, която да направи енергията не само в него, а и в самите вас по-позитивна, пише az-jenata.bg

Фън шуй съвети за уютен и хармоничен дом

От значение е как ще подредите дома си, какво ще поставите като акцент в него, какъв ще е изборът на цветове и материали.
Фъншуй помага в различни аспекти от живота. Ако искате да имате по-добро материално и същевременно емоционално благосъстояние, ето как трябва да подредите дома си.

Открийте и активирайте зоната на богатството
За да откриете зоната на богатството в дома ви, застанете на прага на дома си и се обърнете навътре с лице към вътрешността на дома. Крайният ляв ъгъл на дома, погледнат от тази гледна точка, е зоната на богатството. За да я активирате и за да ви носи тя и изобилие и просперитет, украсете я със зелени растения, поставете в нея елемента дърво, който се свързва с успехите в материалното състояние и растежа, новото начало.

Отглеждайте дървото на парите
Дървото на парите ще ви помогне да насочите енергията към подобряване на материалното ви състояние и постигане на повече успехи. Поставете го в зоната на успеха и просперитета.

Боядисайте входната врата в червено
Входната врата е съществен елемент във философията на фън шуй. През нея енергията навлиза в дома ви и го изпълва, протича през него и излиза свободно. Изборът на цвят за входната врата е от решаващо значение за това дали ще имате материални успехи или не. Червеното е цвят, който привлича благата, помага за трансформиране на енергията и прави, така че материалното състояние в живота ви да се подобри с лекота.

Добавете цитрин
Цитринът е минерал, който подпомага изобилието и разширява възможностите за подобряване на материалното богатство. Поставете цитрин на бюрото си, в зоната на богатството в дома, за да активирате тази енергия. Цитринът допринася и за подобряване на кариерните възможности.

Винаги дръжте купа с портокали и мандарини
В китайската култура портокалите са символ на късмет, просперитет и богатство. Портокалите са източник на положителна и много активна енергия. Техният наситен оранжев цвят прави енергията в дома по-утвърдена и разположена към благоприятстване на условията за забогатяване. Пресни портокали можете да поставите върху кухненския плот, на масата в хола, в ъгъла на богатството в дома. Това ще подпомогне изобилието в живота ви.

Фонтани на богатството
Водата е елемент, който представлява водната стихия, която в китайската култура се свърза с изобилието и плодородието. Водният фонтан вкъщи, особено разположен до входа на жилището, помага за подобряване на благосъстоянието в дома. Той насърчава навлизането на богатството във вашия дом. Ако решите да поставите малък фонтан в дома си, постарайте се никога да не допускате водата в него да пресъхва.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако ги знаех

    11 0 Отговор
    Навреме тези работи , нямаше да развивам бизнес.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Фън мyй

    15 0 Отговор
    Ако имате зелен сертификат незабавно го изхвърлете от дома, тъй като носи и създава лоша енергия!
  • 4 сила

    8 1 Отговор
    за информация....ФЪН ШУЙ Е ИЗМИСЛЕН ОТ КИТАЙСКИТЕ КВАРТИРНИ КРАДЦИ ЗА ДА СЕ ОРИЕНТИРАТ ПО ЛЕСНО В ДОМОВЕТЕ НА ХОРАТА
  • 5 Радо

    9 0 Отговор
    Ставате една гербаджийска ПКП и фъншуя ряла да яде.
  • 6 Хахаха

    8 0 Отговор
    Нашите депутати само с такава техника забогатяха, а народа беден като не ползва фън шуй 😂😂😂
  • 7 Франкенщайн от панаюище

    1 2 Отговор
    Богатство от някой дядо, който е педрофил... някой, друг не може да, забогатее, защото е грозен, въпреки древния занаят...!

    Коментиран от #16

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 един от многото

    5 0 Отговор
    По големи и по дълбоки нощни шкафчета!
  • 10 един от многото

    1 3 Отговор
    Аз привлякох богатството в моя дом с техники от кама сутра и една позавехнала дама с изострено либидо и портфейл по голям от шкафчето на един бивш премиер!
  • 11 стария моряк

    2 0 Отговор
    Абе входната врата не я боядисана в червено , но като съм на рейс свети голяма червена лампа и богатството идва всяка вечер!
  • 12 фонтан

    3 0 Отговор
    А според фъншуй, къде е най-подходящото място за поставяне на зелето?

    Коментиран от #17

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Дал бог

    2 1 Отговор
    Позавехнали,, дами,, но повечето са бедни като църковни мишки, че и грозни...!

    Коментиран от #15

  • 15 Лорче

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Дал бог":

    тебе само един лилав фън шуй ще те оправи хо хо хо
  • 16 Пий си хапчетата

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Франкенщайн от панаюище":

    Ку ку мицин

    Коментиран от #19

  • 17 Експерт по фуй

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "фонтан":

    Зелето се поставя в гардероба в спалнята в левия ъгъл ...
  • 18 Селяк от Варна

    1 0 Отговор
    То затова шкафчето на Тиквата с пачките златото и уискито е от ляво на спалнята. Остава само Виаграта пищовчето и да легнете настрани на леглото. Само че преди това дванадесет години трябва да сте взимали рушвети и да сте рекетирали фирми.
  • 19 Много си грозна и миризлива

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Пий си хапчетата":

    И повече приличаш на мъж, затова,, онази младата дама, се е за лепила за тебе.... не ми казвай собственото си име, как виждаш с тез малки свински учи...!?