Last news in Fakti

20 Октомври, 2021 09:45 2 540 3

Владо Карамазов разкри любопитни факти за "Сървайвър"

  • владо карамазов-
  • сървайвър-
  • филипини

Карамазов, определи снимачния процес във Филипините като "утопия“

Обичаният български актьор Владимир Карамазов разкри повече подробности около предстоящия шести сезон на риалити предаването "Сървайвър“. След 7-годишна пауза шоуто ще се завърне на малкия екран. А водещият на епизодите – Карамазов, определи снимачния процес във Филипините като "утопия“, съобщава varna24.bg

"Върнахме се 12 години по-късно отново и в тези времена да се върнеш на подобно място си е голямо събитие, защото там е невероятна красота. Мястото, на което снимахме, е национален парк, изключително защитена местност, супер чисто, непокътната природа и около нас имаше много малки рибарски селца, които сега бяха станали много големи. Това беше много, много странно за мен. Тези два месеца бяха като някаква утопия, защото много бързо човек свиква да не се занимава с COVID-19, с битовизми. Преди винаги много съм се притеснявал по време на предаването, а сега ми беше много спокойно“, обясни Карамазов, като допълни, че не е станал свидетел на нито един инцидент по време на снимките за "Сървайвър“.

Припомняме, че още през лятото стана ясно, че актьорът ще се завърне като водещ за новите епизоди. Самият Карамазов е част от предаването почти от неговото рождение в България, като през 2007 г. наследи Камен Воденичаров на поста.

Премиерата на "Сървайвър 7“ се очаква през пролетта на 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    2 1 Отговор
    Хубаво! Дано и в България да е супер чисто с непокътната природа.
  • 2 Гост

    4 3 Отговор
    Поредната глупост се връща на екран .Шоу за хора който няма какво друго да правят освен да гледат как други се трепят за пари и слава.
  • 3 Гост

    2 2 Отговор
    Е ми на простия народ,дай му хляб и зрелища ха ха.След нова година цените на всичко ще скочат с още 30%.