Last news in Fakti

1 Ноември, 2021 07:00 9 810 0

Вашият хороскоп за днес, 01.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нови предизвикателства през целия месец

Вашият хороскоп за днес, 01.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Особен месец започва за Вас. Бъдете готови за изпитите на съдбата. Сила и хъс няма да Ви липсват. А днес е ден да събудите в себе си почистващата енергия, да подредите и разчистите нещата около себе си.

Телец

Ноември за Вас е време да намерите хармония и баланс в отношенията си. Понякога, както казва философията - хармонията идва чрез конфликт. Не се притеснявайте да отстоявате границите си, това ще Ви спести много бъдещи проблеми.

Близнаци

Добро начало на месеца, денят на Будителите е днес. Замисляли ли сте се какво искате да събудите у себе си, а какво у другите. Как и защо бихте го направили. Големият смисъл на такива дни е именно този, да се съизмерим с онези, на които е посветен. Един ден да се гмурнете дълбоко в родовата си памет и да потърсите поводи за гордост.

Рак

Нов месец, нов късмет, нали така. Светът е доста объркан, хаотичен и може би единствената сигурна опора е вътрешната. Да си дадете сметка какво искате, какво можете и как да го реализирате. Творчески месец и ден за общуване. Потърсете онова, от което имате нужда точно днес.

Лъв

Да си подготвен, означава да си въоръжен, така ни казваха някога. Въпросът днес е - за какво точно да се подготвите. Най-сигурната подготовка е в себеразвитието и себе опознаването, именно според това и ще виждате света. Денят е за преброяване на собствените Ви ресурси, а месецът за намиране на сигурност.

Дева

Ако имате достатъчно умения и качества, винаги ще намерите начин да се справите с обстоятелствата. Инвестирайте в себе си и не забравяйте, че най-много енергия се губи в говоренето. Говорете по-малко, слушайте повече.

Везни

Както е казал Монтен - Хората страдат не от това, което се случва, а от своето отношение към него. Погледнете безпристрастно, Вие можете и отделете 'зърното от плявата'. Започва месец за преоценка на собствената Ви стойност пред самите себе си. А днес е време за подготовка и анализи на онези вътрешни мотиви, които Ви движат.

Скорпион

Днес Ви напомняме нещо от великия Марк Твен - „След 20 години ще си по-разочарован от нещата, които не си направил, отколкото от тези, които си направил. Така че хвърлай се в неизвестното, рискувай, мечтай, откривай!“. Месец за действие и изправяне срещу страховете. А днес пребройте приятелите, на които можете да разчитате.

Стрелец

За да се чувствате удовлетворени днес, трябва да завършите нещо, да сложите точка, да видите резултата. Мащабното мислене е важно, но именно резултатите показват какво умеете на практика. Бъдете конкретни и практични, а месецът Ви напомня да чуете тихото гласче на интуицията.

Козирог

Силно начало на месеца за Вас. Практичността Ви е много ценно качество в този момент и ще Ви помогне наистина да се справите с всякакви критични ситуации. Бъдете Будителят за онези качества у другите като дисцплина и организираност, има много какво да дадете.

Водолей

Лао Дзъ е съветвал своите ученици - За да придобиеш знание, всеки ден прибавяй по нещо. За да придобиеш мъдрост, всеки ден изхвърляй по нещо. Днес е ден за изхвърляне. Сбогувайте се дори с мрачните мисли и празните обещания. Оставете безплодните емоции, изправете се срещу страховете си и действайте. Нека силата бъде с Вас.

Риби

Представата Ви за света е доста идеалистична и се получават обърквания, които Ви причиняват страдание. Днес би било полезно да свалите за малко розовите очила и да погледнете действителността в очите. Може би ще Ви е трудно, но това е доста добра тренировка по живеене. Осмелете се, станете Будител на самите себе си.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА