2 Ноември, 2021 07:00 12 866 1

Вашият хороскоп за днес, 02.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Не е от най-леките и вдъхновяващи дни за Телците

Вашият хороскоп за днес, 02.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Силата Ви днес ще е в намирането на решения от трудни ситуации. Ще успявате да мислите хладнокръвно и логично. Най-важното е да не позволявате на гнева да надига глава и да Ви води.

Телец

Не е от най-леките и вдъхновяващи дни, но можете да го приемете като своеобразна тренировка. Ще се намират помощници и хора, които да Ви подкрепят, така че култивирайте благодарност в сърцето си. Мрънкането и критикуването определено няма да са Ви от полза.

Близнаци

Не е като да нямате работа. Просто действайте и намерете онова, което Ви вдъхновява. Харесайте това, което правите, за да успеете наистина да постигнете резултат. Подкрепа ще имате, но работата трябва да се свърши, така че не отлагайте.

Рак

Направете нещата по-прости. Не усложнявайте излишно живота си. Всеки проблем има своето решение и от Вашата настройка зависи да го откриете. Просто сменете фокуса си. Превърнете страховете в свои приятели.

Лъв

Обърнете внимание на силата на малките крачки. Правете нещата едно по едно, не се втурвайте в нещо голямо наведнъж. Нали знаете как се яде слон - на малки парченца, така е и с големите неща, разпределете ги на малки задачи и ги изпълнявайте една по една.

Дева

Препятствията не бива да Ви спират и разколебават, а напротив да Ви стимулират да мислите, да откривате все повече от вътрешния си ресурс. Действието Ви прави здрави, не спирайте, правете нещата.

Везни

Направете нещо, с което да накарате някой друг да се чувства добре, това е начинът самите Вие да повдигнете настроението си. А доброто ще се върне към Вас умножено някой ден, това е сигурно.

Скорпион

Не губете безценни мигове от настоящата реалност, опитвайки се да разгадавате тайните на живота. Има причина тайните да бъдат тайни. Бъдете тук и сега с всичките негативи и позитиви на това.

Стрелец

Една мисъл, която някога пишехме в лексиконите, но която може да осмисли днешният Ви ден - Основните елементи на щастието са: нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш. Имате ли трите компонента? Ако ли не, незабавно ги намерете.

Козирог

Ако си поставите една не лесна, но осъществима задача, то в края на деня, щом я изпълните, ще почувствате, че наистина сте направили нещо истинско. Отмятайки задачата като завършена, ще отворите нова страница и всъщност мисълта Ви ще се освободи за много приятни неща.

Водолей

Има една стара мъдрост, че братът може да не ти е приятел, но приятелят ти винаги е брат. Не губете братята, които Ви е подарил животът, грижете се за приятелствата си. Направете нещо добро за тези хора, които са Вашият дар от Живота.

Риби

Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против Вас и да Ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените Ви възможности могат да се окажат Вашата сила.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ КРАСАВИЦЕ ОБИЧАМ ТЕ