Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 07:00 6 484 0

Вашият хороскоп за днес, 03.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Не е лесен ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 03.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес денят изглежда доста по-оптимистичен, но все пак разчитайте на собствените си усилия. Приятели ще Ви помогнат, но инициативата и лидерството трябва да са Ваши.

Телец

Ще трябва да намерите правилния подход, към хората, с които работите заедно, ако искате да постигнете резултат. Цупенето и сърденето определено не са начин за справяне с трудни ситуации. Разсъждавайте като зрели хора и не трупайте обиди в душата си.

Близнаци

Не е лесен ден, но ако измислите някоя игра и направите нещата различно, можете доста да подобрите настроението си. Бъдете креативни, търсете позитивното във всяка ситуация, а несъмнено има такова.

Рак

Не драматизирайте прекалено нещата от живота. Спомнете си онзи надпис на пръстена на цар Соломон - и това ще мине. Животът е като дишането - след всяка мъка идва радост и после пак отначало. Важното е да запазите вътрешна устойчивост независимо през какво преминавате. Бъдете като дъб.

Лъв

Мислите се превръщат в настроения, а настроенията в действия, така че внимавайте как мислите. Опитайте да виждате ползите от нещата около себе си, а не да се борите с вятърните мелници от миналото. Бъдете продуктивни.

Дева

Много неща таите в себе си, някои дори не искате да изявите навън. По-важното е да не давате на тези 'неща' да Ви разстройват и объркват. Подходящ ден да подредите емоциите си, да се разберете сами със себе си и защо пък да не се почувствате радостни от това.

Везни

Колебанието сякаш е второто Ви име. Разбира се има основания за това, но е важно да вземете решение. Решенията са именно онова, което носи вътрешна устойчивост. Избирайте спрямо сърцето си, така няма да останете разочаровани от избора си.

Скорпион

Усещате най-вероятно сгъстяващата се енергия в себе си. Въпросът е накъде ще я насочите. Винаги имате избор в коя посока да тръгнете - на мрака или на светлината, но и последствията също ще дойдат при Вас рано или късно. Решавайте мъдро.

Стрелец

Признайте грешките си, по това се познава силата на човек, но още по-голяма сила е да съумеете да ги поправите. Можете, просто го направете.

Козирог

Наистина имате нужда от конкретни резултати, за да усетите, че правите нещо. А не сте ли се замисляли, че по-важни дори от резултатите са отношенията с хората, с които заедно вървите. Дали не пренебрегвате едното заради другото, струва си да се замислите.

Водолей

Определено Вие ще трябва да изнесете по-голямата част от задачите, но пък това си е такава школа и толкова много ще научите, че си струва всички усилия. Не съжалявайте, действайте.

Риби

Сякаш попивате цялото напрежение на обществото. Вие сте хората лакмуси за това, което се случва. Важно е да намирате време, за да се отърсвате от всичко това, за да разберете какво чувствате самите Вие. Дайте си време, отделете поне половин час за разходка под есенните дървета, свържете се с природата, пречистете се.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА