Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 07:00 11 427 1

Вашият хороскоп за днес, 04.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Чудесен ден за планиране за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 04.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Имате нужда от силни преживявания и се опитайте те да са положителни. Промяната се случва с вас в този момент и това е наистина емоция, която може да ви накара да полетите или пък да се заземите още повече. Важното е да знаете, че градите своето утре днес, така може би ще сте по-внимателни.

Телец

Ще се наложи да вземете някои важни решения, но не планирайте дългосрочно. Работете главно по срочните задачи. Ще имате желание да услужите на всички, но едва ли ще успеете и това може да ви изнерви, макар че логично погледнато няма да имате сериозни основания за подобно поведение.

Близнаци

Няма да се чувствате много комфортно днес, сякаш всичко ще е объркано и разхвърляно. Отделете време за размисъл и разговор със себе си. Опитайте да се погледнете отстрани и да подредите собствения си свят. И най-важното - да се сбогувате с чувството за вина и обвиненията. Мислете конструктивно.

Рак

Днес трябва да направите някои разплащания, но няма начин, трябва и да се дава от време на време. Не се впускайте в спорове, особено със служители на закона, не е във ваша полза.

Лъв

Денят е по-особен, не толкова енергиен, така че не предприемайте големи и мащабни дейности, не се втурвайте безразсъдно напред. Седнете и помислете какво искате и как можете да го направите. Ден за планиране.

Дева

Звездите доста се затрудняват да прогнозират поведението ви днес. Ще се отличавате с бунтарското си настроение и ще станете истински смутител на спокойствието на всички около вас. Но пък ще намерите вътрешно удовлетворение.

Везни

Днес е специален ден, празникът на светлината в Индия. Запалете и онова вътрешно огънче у себе си, което да разпръсква мрачните мисли и студа през студените дни. Дайте път на светлината в себе си, а тя е и знанията, които сте натрупали, проявете ги.

Скорпион

Особен ден, новолунен, време за вглеждане навътре и подреждане на приоритетите. Спрете за миг и се попитайте какво всъщност искате и какво ще направите, ако го имате. Дали имате силата, за да се справите с нещата, които идват към вас...

Стрелец

Използвайте силата на светилата в този ден, за да осветите месецът, който започна и онзи, който предстои. Фокусирайте се върху нещата, които са важни за вас и съберете силите си, за да ги постигнете.

Козирог

Много важен е днешният ден и не само, защото ще усетите подкрепата на приятелите си, защото изведнъж ще проумеете нещата в цялата им широта. Чувствата ви изведнъж ще станат по-свободни, без ревност и желание за манипулация. Свободата, равенството и братството ще придобият нов смисъл.

Водолей

Чудесен ден за планиране и подготовка на целия месец, който вече започна. Оригинални идеи няма да ви липсват, но как ще се справите с изпълнението? Може би ще трябва да викнете джуджетата на Дядо Коледа, за да ви помогнат в изпълнението? Със сигурност ще измислите нещо, просто не губете фокуса.

Риби

За вас този ден не е толкова спокоен, колкото бихте искали. Ще се намери кой да ви съобщи някакви неприятни новини. Всъщност не позволявайте да ви споделят неща, които са просто клюки, щадете вътрешния си свят.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ госпожа МАРИНОВА