4 Ноември, 2021 15:16 5 966 12

Зейнеб разкри на какво дължи красотата си (СНИМКА)

  • зейнеб маджурова-
  • майка-
  • рожден ден

Водещата показа майка си

Зейнеб Маджурова, която наскоро дебютира като водеща в ефира на bTV, изненада отново последователите си в социалните мрежи с това, което показа наскоро, пише blitz.bg. Блондинката, която доскоро гледахме в студиото на "На кафе" по Нова ТВ, показа майка си, а повод за това е нейният рожден ден.

От кадъра става ясно и откъде тв водещата е наследила красотата си. Майката на водещата е управител на частна фирма и в миналото блондинката е споделяла, че като тийнейджърка майка ѝ често се налагало да укротява буйния ѝ нрав. Зейнеб и друг път се е хвалила в социалните мрежи с неподправения чар и естествената красота на майка си.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дърт пръч

    9 6 Отговор
    Аз искам майката другата каквото искате я правете
  • 2 Йорго

    6 11 Отговор
    Абе не се пери много че някои психопат да не ти лисне киселина в лицето.
  • 3 koko

    14 12 Отговор
    Моля ви се,къде е тази красота??? Кранта,която на всичкото отгоре се е сбръчкосала...
  • 4 Лисав

    10 10 Отговор
    А да ли някой се интересува от жалки същества.
  • 5 Кака Мара

    19 8 Отговор
    Върнете години назад, когато туркинчето беше в бигбрадър. Бяха поканили майка й да я защитава. Обикновена селска женица с изгнили или липсващи зъби, проскубана коса и много простотата. Много ме е впечатлил външния й вид и затова съм я запомнила. Намерете кадрите и се уверете в изкуствения имидж на женицата от руенските села. Колкото й е интелекта, толкова е и "бизнес дама".Това, че си омаял милионер не те прави от сойСтавате смешни с тези напъни, но не можете да го проумеете.
    ..

    Коментиран от #7

  • 6 Наску диаманда

    5 5 Отговор
    Майка и наистина е хубав, но Зейнеб е,, прозта,, и с дебел и дрезгав глас....!
  • 7 Вергина

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Кака Мара":

    След като дъщерята напредна в кариерата и сключи сгоден брак, може да е инвестирала във външния вид на майка си :) 2004 е твърде отдавна, Зейнеб не е кой знае какво, но явно няма с какво да се запълни сайта за "новини".
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Християнин

    6 6 Отговор
    Хубаво туркинче, поддържано! Маш аллах, ханъм!
    Не си кривете душата! Хубава е жената!
  • 10 Явор

    9 2 Отговор
    Суета, суета и пак суета. Предаването на Гала винаги е работило в съюз с Инстаграм и кифлите, със сниманите им устни и гърди също така. Нямат смисъл тия работи според мене, но сме демокрация и не бива нищо да се забранява. За мен истинските неща са смеещото се и плачещото дете, старицата, която върви навън прегърбена и едвам свързва двата края, гневът на някого и цветята, дърветата в града и в планината. Светът на славата, на политиката, на социалните мрежи е измамен, а понякога и глупав, дори примитивен. Много зрители обаче се нуждаят от него.
  • 11 Явор

    7 2 Отговор
    Елементаризирането на всичко е факт и е въпрос на избор и на усещане за някаква свобода, фалшивият и пошъл блясък също. С тези неща се бориш с алтернативата, която са разходките сред природата, спортът, разговорите с приятели, семейството и просто не изменяш на това, което си, като го подобряваш, променяш характера си все пак. Истинските и интелигентните хора не се стремят към слава и власт общо-взето. Управляват държавата неграмотни мутри, оказа се възможно, шоумени, които арогантно правят шоу искат политическа кариера и правят саботаж, гелосани парвенюта със заучени фрази обещават светло бъдеще на народ, разни се обявяват за умно-красиви, безполезна работа. Устни, обеци на устата, фалшив лъскав живот в социалните мрежи, губене на ценно ефирно време с разни префърцунени и пошли предавания. Навън е готиният и смислен живот. Блясъкът в тв-то е съпроводен с изкуствен възторг с клишираното „Уау“. Грим разкрасява грозновати жени и те лъжат мъжете, че са хубави. Книги, филми, спорт, жита, разходка сред житата и по поляните е алтернативата, която унищожава агресивната посредственост и агресията на славолюбието.
  • 12 Интелигентен

    1 0 Отговор
    Що за простотии пишете ?
    Според вашите представи и критерии за красота - Зейнеб е ......красива !?
    Според моите, Зейнеб се величае неоправдано и заблуждава некомпетентните.
    За мен НЕ Е красавица.
    Даже си е тъпа. Но за жена, па макар и красива, това си е съвсем нормално. Доказваме го и съдим по многото фотомоделки, манекенки, красиви актриси, водещи- журналистки - които поради тези си причини - тъпота и личностни заблуди( и НЕВЕЖЕСТВО за ценностните личностни качества на Мъжа), са заблудени и нещастни в личният си и интимен сексуален живот.
    Зейнеб НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНИЕ от многото "красиви" красавици.
    Няма защо да й завиждат нейните колежки - с нищо не е повече от тях.