Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 07:00 11 164 0

Вашият хороскоп за днес, 10.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Усещане за нещо ново, зараждащо се, различно и движещо се за зодия Риби

Вашият хороскоп за днес, 10.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Благоприятен ден за нови начинания. Космичната енергия ще Ви подкрепя и ще Ви дава сили. Важното е да държите фокуса и вниманието си. Не се разпилявайте с незначителни дреболии.

Телец

Търсете начина как едно нещо може да се случи, а не защо не може. Обръщайте внимание на забележките, точно те Ви водят в посока подобрение. Започнете, макар и с малки стъпки, макар и да не сте съвсем готови.

Близнаци

Вдъхновение днес е второто Ви име. Всеки би завидял на вярата и оптимизма Ви. А най-важното е да намерите начин да я запазите, да я съхраните. Не събирайте чуждия негативизъм, оставете го да минава покрай Вас. Запазете чистотата на собствения си свят.

Рак

По-често човекът срещу Вас ще Ви се струва повече враг, отколкото приятел. Всъщност именно хората, с които ще се сблъскате са Вашият коректив, Вашето допълнение. Радвайте се, че има кой да Ви даде обратна връзка. Днес важното е да имате широк поглед към нещата около Вас и особено към основното си занимание.

Лъв

Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. А може би има начин да комбинирате и двете гледни точки в един поглед - Вашият собствен!

Дева

Усещане за сила, усещане за ред, за традиция и движение в правилната посока. Приятелите ще Ви провокират по различни начини, което може сериозно да разклати вътрешната Ви увереност, а това определено би станало проблем. Подходете с вяра и разбиране, с готовност за разрешаване на създалите се конфликти, тогава ще получите и положителна реакция в замяна. Всичко е във Вашето отношение, променете го!

Везни

Най-големият Ви ресурс днес - способността да чувствате нещата, да виждате цялата картина наведнъж. Най-големият Ви талант днес - способността да интегрирате своите умения. Най-голямото Ви предизвикателството - да действате. Можете толкова много, просто го изразете.

Скорпион

Ще се борите с чувствата си и ... ще Ви личи. Опитайте да се разберете сами със себе си, да превърнете страха си в сила. Можете дори песен да напишете за онези сили, които се борят вътре в душата Ви. Да действате или не, това е въпросът. За да получите нещо, трябва да платите с друго, знаете закона. Понякога трябва да се плаща с части от душата ... и само Вие си знаете дали си струва.

Стрелец

Отнесени от вихъра, за да се съберете в себе си. Идвате от безкрая и затова натам сте се устремили, как няма да сте философи и търсачи, носители на факела на знанието. Не се разсейвайте с разни ненужни дреболии.

Козирог

Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще ги използвате? Помислете над това, отговорите си струват.

Водолей

Днес задължително правете нещата с предварителна подготовка. Въпреки че сте прекрасни импровизатори, не разчитайте на това, проверете всичко предварително. Важно е да имате отговори на всички въпроси, за които сте се сетили, тогава и за допълните ще намерите решение.

Риби

Усещане за нещо ново, зараждащо се, различно и движещо се. Комуникацията с околните - формална. Движението - мащабно и търсещо. Това е характеристиката на днешния Ви ден. Опитайте се да сте по-грижливи към новото начало, подкрепяйте новите идеи, дайте им време да порастат и да узреят, не ги пришпорвайте.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА