Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 11:56 3 082 5

Ричард Брансън е с тежки наранявания след инцидент на пътя (ВИДЕО)

  • ричард брансън-
  • наранявания-
  • катастрофа-
  • инцидент-
  • колело

Бизнесменът се сблъскал с колелото си в свой приятел - също колоездач

Ричард Брансън е с тежки наранявания след инцидент на пътя (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бизнесменът Ричард Брансън е пострадал при пътен инцидент. Собственикът на „Върджин груп”, част от които е и „Върджин Галактик”, сподели снимки в социалните мрежи и разказа, че е претърпял сериозно падане след сблъсък с колело. Инцидентът се случил по време на благотворително състезание на Британските Вирджински острови.

71-годишният британски бизнесмен се е сблъскал с друг колоездач и е паднал от велосипеда си. Раните на Брансън са били толкова сериозни, че той дори е смятал, че има фрактура на гърба. В крайна сметка бизнесменът се е разминал само с няколко шева и охлузвания, синина и огромен хематом на крака.

„Спирачките ми отказаха. Натисках ги, но не работеха. Няма съмнение, че каската ми ме спаси. Имах няколко възможности – да падна от скалата, да се блъсна в колата или да ударя моя приятел, който се движеше пред мен. Изкрещях му с цяло гърло, че спирачките ми отказват. Но нямаше какво да направим. Движех се много бързо и се блъснахме сериозно”, споделя Брансън, цитиран от NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 проф МоМеков

    10 10 Отговор
    Така е като кара колело неваксиниран.
  • 2 въпросче

    6 5 Отговор
    Защо преди да се качи на велосипеда, не е проверил спирачките му? Скъсало се е жилото . Може да е ръждясало.
  • 3 Коко

    11 4 Отговор
    Човек, и добре да живее, умира и друг се ражда. Дори и Ричард Брансън и всеки друг богаташ.
  • 4 На 70 г човека

    3 2 Отговор
    Доста пострадал и то с колело...!
  • 5 плевен

    7 3 Отговор
    Богатите нямат приятели и те са наясно с това. Истинските приятели са тези от детските години. Ама пък тях богатите отдавна са ги забравили.