Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 22:30 2 992 1

Храните и напитките, без които известните не могат

  • известни личности-
  • любими-
  • храна-
  • напитки

Любимите снаксове и изкушения на звездите

Много хора си представят живота на звездите, който е изпълнен само с лукс, най-реномираните ресторанти и най-скъпите продукти. Това често е вярно, особено на червения килим, но в ежедневието си понякога избират добре познати и на нас храни и напитки. Събрахме няколко примера, които показват някои любимци и на звездите.

Ед Шийрън и кетчуп

Британска звезда, която отбеляза 30-тия си рожден ден по-рано тази година, не може да си представи живота без кетчуп Heinz. Толкова много го обича, че си е направил татуировка с популярния доматен сос. Не е изненада, че дори ръководителите на компанията забелязват възхищението на Ед Шийрън и със съгласието на изпълнителя на „Shape of You“ пускат лимитирана серия Edchup, а върху някои бутилки дори отпечатват татуировките на Ед.

Кейли Куку и Орео

Храните и напитките, без които известните не могат

Страстта на звездата от „Теория за Големия взрив“ към бисквитите излиза наяве, когато публикува видео, на което се възстановява от операцията на рамото и похапва сладките изкушения. Кейли не спира до тук, тя кръщава и осиновеното си зайче Орео.

Селена Гомез и пикантен Cheetos

Храните и напитките, без които известните не могат

Селена няма сложни изисквания за съблекалнята или автобусa си по време на турнетата, но настоява за едно нещо и това е снаксът Cheetos, по-точно пикантния вариант. Тя многократно е публикувала свои снимки на страницата си в Instagram, с хрупкавото изкушение.

Бен Афлек и понички

Храните и напитките, без които известните не могат

Актьорът и режисьор, носител на Оскар, признава в интервю, че често ходи до Dunkin, до скоро познато като Dunkin Donuts. Не е случайност това, че на много от снимките, уловени от папараци, е с торба понички или кафе от веригата.

Брус Уилис и HELL

Храните и напитките, без които известните не могат

Американската суперзвезда стана лице на унгарската марка енергийни напитки преди три години. Той не само консумира любимата си енергийна напитка пред камерите, а винаги държи и по-голям запас в домашния си хладилник. Уилис снима последния си екшън филм в Джорджия по-рано тази година, когато осъзнава, че няма HELL. Тъй като енергийната напитка все още не е налична в Америка, Уилис изпраща своя каскадьор с личния си самолет до дома си в Ню Йорк, за да вземе от там запаси HELL.

Мери Джей Блайдж, Кели Роуланд и водата Fiji

Храните и напитките, без които известните не могат

Много световни звезди избират водата Fiji, почти може да се счита за запазена марка за певците. Кели Роуланд пие само този вид вода, като твърди, че обича само нейния вкус. Мери Джей Блайдж, многократен носител на наградата „Грами“, също настоява за тази вода в съблекалнята за изпълненията си, и то не по няколко, а цели 100 бутилки! Може ли това да е причината гласът ѝ да е толкова прекрасен?

Виждаме, че и най-големите звезди имат своите „слабости“ и за да ги получат, са готови почти на всичко, също като нас.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алито от София

    0 0 Отговор
    На Кели Роланд трябва една дълга беседа на тези безкрайно дълги краци, леж върху и докато тръгне кръв