Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 07:00 8 653 0

Вашият хороскоп за днес, 16.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Активен ден за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 16.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не следвайте добре познатата пътека. Вместо това тръгнете натам, където няма път и оставете следа. Щом имате идея, имате и силата да я осъществите.

Телец

Най-благоприятно за Вас днес е да не говорите много, да останете насаме (доколкото е възможно). Помолете се, успокойте се, послушайте музика. Оставете ума да се успокои. Дори за материалните дейности е нужна вътрешна настройка, създайте си я.

Близнаци

Ако искате да сте щастливи, избягвайте да се сравнявате с другите. Просто приемайте и ако можете обичайте това, което е около Вас. Създайте си свят, който е по Ваша мярка. Днес е ден, който да посветите именно на онези хора и неща, които Ви носят радост. Знаете ли кои са те?

Рак

Няма как да постигнете каквото и да било единствено със собствени усилия, винаги е нужна помощ и от други хора - Учители, близки, дори непознати. Днес си спомнете за онези, които са Ви помогнали и им благодарете, макар и мислено. Резултатите са по-удовлетворяващи, когато отдадем почит на онези, които са ни помогнали да ги постигнем.

Лъв

Погледнете на нещата отдалеч. Винаги е полезно човек да се отдалечи за малко от ежедневието си, за да види нещата в тяхната цялост. Така отпадат доста дребни пречки и недоразумения, а освен това един такъв поглед ще Ви зареди с вяра и ще Ви даде оптимизъм.

Дева

Страданието или ни създава или ни разрушава. Кое ще изберете Вие, когато животът Ви предизвика. Важно е да запазите вътрешните си устои, точно те Ви дават сила да продължите напред.

Везни

Общуването е това, което носи смисъл, но разбирането е по-важно. Ден, в който да обърнете внимание на хората, с които комуникирате най-често. Доколко смятате, че има разбирателство помежду Ви и ако няма, на какво се дължи. Помислете над това.

Скорпион

Активен ден, време за работа и действие. Не очаквайте награда или похвала, просто направете каквото трябва. Бъдете в служба на другите, подкрепете ги.

Стрелец

Да обичаш и да те обичат, в това е смисълът на живота. Независимо какво се случва около Вас, не предавайте хората, които обичате, те винаги ще са Ваша опора. Ден да проявите любовта си.

Козирог

Семейството следва да е Вашата опора и живителна сила. Доколко са силни отношенията Ви с Вашите родители и роднини. Един ден, в който е важно да намерите време и да кажете по една добра дума на хората, които са Вашият тил и опора.

Водолей

Човек е склонен да се отнася пренебрежително с нещата, които вижда всеки ден и са му подръка. Всъщност там се крият и най-големите тайни, а също и отговорите на най-важните въпроси. Огледайте се около себе си, погледнете познатите неща с нови очи.

Риби

Бъдете благодарни на онези, които Ви критикуват, защото те Ви помагат да израствате. Показват Ви 'пробойните' в нещата, които правите. Всяка една критика може да Ви направи по-силни и по-добри, не я приемайте емоционално.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА