Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 07:00 11 699 1

Вашият хороскоп за днес, 17.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста напрегнат ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 17.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Подходете творчески и нестандартно към нещата, които трябва да направите.Щом човек е жив, винаги има надежда всичко да тръгне в добра посока. Просто не спирайте да опитвате.

Телец

Започнете, където сте. Използвайте това, което имате. Направете, каквото можете. Не чакайте да станете готови, просто действайте.

Близнаци

Какво ще Ви се случи днес? Звездите само Ви насочват, но изборите правите Вие. Най-важното правило при всяко действие е да сте в мир със себе си. Ден, в който да потърсите вътрешния мир и опора.

Рак

Един ден на лекота и сбъдвания. Един ден да благодарите за нещата, които имате, за хората в живота си. Хубав е и за започване на нещо ново, също и да направите приятна изненада някому. Бъдете щастливи.

Лъв

Доста напрегнат ден. Но ако погледнете под друг ъгъл, напрежението дава енергия за действие. Днес е важно да действате, да вземате решения, защото именно това ще донесе резултати. Знайте към какво се стремите и вървете към него, останалото е просто част от пътя.

Дева

Човек е важно да казва истината при това по вежлив начин. Но трябва да казва мили неща, ако не са верни. Това правило за следвали древните. То носи мир със себе си.

Везни

Светът е изобилен, позволете си да го видите. Все пак трябва да се потрудите, за да получите някои неща. И не забравяйте да благодарите за онова, което получавате, да благодарите със сърцето си. Ден за подреждане във всеки един аспект.

Скорпион

Със сигурност има много хора, които Ви дразнят или провокират. Това означава, че има нещо в тяхното отношение или в техните думи, на което реагирате, което Ви докосва. Разберете какво е, поработете със себе си. Защо именно това, именно от този човек Ви кара да реагирате? Ден за вътрешна работа върху отношенията.

Стрелец

Хороскопът за всички, разбира се, е твърде общ, но пък темата за деня може да насочи мислите на всеки в неговата посока. Днес темата е за вътрешната трансформация и справянето с обидите. Простете и пуснете, така давате свобода на самите себе си.

Козирог

Какво бихте направили с най-голямата си любов? Ако се сещате какво е, направете го за себе си. Не забравяйте да се отнасяте с уважение и почит към самите себе си. И не само към тялото си, но най-вече към душата.

Водолей

Ако няма предизвикателство, няма да е интересно, нали? Спомнете си приказките, историите, филмите, винаги има добри и лоши, има противоборство. Важно е да знаете Вие на чия страна сте и да следвате принципите си.

Риби

Думите имат голяма сила, с тях можете да вдъхновите, но може и да смачкате някого. Внимавайте много какви думи използвате. Нали знаете поговорката - не е толкова важно какво влиза в устата, а какво излиза от нея.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ