Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 07:00 10 591 1

Вашият хороскоп за днес, 18.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за движение и промяна за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 18.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Имате силата, имате и качествата, че дори и безразсъдността да направите нещата, от които другите се страхуват. Днес задръжте малко топката. Денят е предпълнолунен и с не много подходяща енергия за материални въпроси. Затова пък духовните практики са препоръчителни.

Телец

Вярвате ли в себе си? А какво Ви е нужно, за да сте сигурни, че правите най-доброто, на което сте способни и да не се обвинявате заради чуждото мърморене. Погледнете навътре и си дайте нужното уважение. Ден за усилване на себе си.

Близнаци

Гледайте на себе си като на силен човек, който побеждава. Не позволявайте на съмненията да Ви отклонят от пътя, който сте поели. Има и дни на колебание, но ги използвайте, за да усилите увереността си.

Рак

Ако Ви въвлекат в спорове, не позволявайте да Ви влияят негативни настроения. Най-често движещата сила е страх. Единственото лекарство за страха е любовта, така че извикайте любовта в себе си и оставете нещата да се подредят по най-добрия възможен начин.

Лъв

Успокойте ума си. Потопете се в дълбокото и тихо пространство вътре в себе си. Когато визията Ви се избистри, решенията сами ще изплуват на повърхността.

Дева

Решителност е, когато се придържате към целите си и не позволявате на външните сили да Ви раколебаят. Ако имате съмнения или притеснения, представете си, че сте могъщо дърво с корени дълбоко в майката Земя. Вземете сила от нея.

Везни

Ден за избор. Трябва да решите кое е важно за Вас и какво сте готови да направите, за да можете да го постигнете. Понякога е нужно да жертвате леността, страховете или критицизма си, а тази жертва не винаги е лесна. Какво ще платите, за да постигнете това, към което се стремите?

Скорпион

Подходящ ден, в който да разрешите различни спорни въпроси, които Ви вълнуват. Ден за контакт с държавни учреждения и намиране на изход от трудни ситуации. Действайте спокойно и планирано.

Стрелец

Днес обърнете внимание на онези малки, дребни действия, които минават незабелязани, но всъщност са много важни, за да се чувствате добре. Спомнете си поговорката - малките камъчета преобръщат колата. Вижте онези дребни навици, които Ви провалят и ги накарайте да работят за Вас.

Козирог

Дайте си сметка за нещата, които намаляват Вашия фокус. Анализирайте колко много време губите в социалните мрежи и колко много се разсейвайте от нещата, които правят другите. Бъдете наясно със себе си, следвайте своите цели.

Водолей

Подготовката е изключително важна за каквото и да било. Независимо от умението ви да импровизирате, не подценявайте предварителната подготовка. Днес е ден, в който да прегледате всичко онова, което Ви е нужно, за да постигнете резултат плюс неизвестното.

Риби

Ден за движение и промяна. Ще се ориентирате лесно и естествено ще намирате път и решение. Ключът, както винаги е в това да запазите вътрешен баланс и да нямате очаквания.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за хороскопа госпожа МАРИНОВА