Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 16:56 10 652 11

Ясните знаци, че той вече НЕ ви обича

  • връзка-
  • край-
  • раздяла-
  • любов-
  • обич-
  • мъж-
  • жена-
  • сигнали-
  • знаци-
  • признаци

Тези неща във връзката показват, че любовта угасва

Ясните знаци, че той вече НЕ ви обича - 1
Снимка: Shutterstock

Много често жените остават с мъжете, които не ги обичат, дали заради децата, дали заради финансовото си състояние или защото са свикнали с тях. Понякога, въпреки че нещата в брака ви не вървят, той може да бъде спасен. Всяка двойка има проблеми, като с някои от тях може да се справи, но с други не. Представяме ви някои от най-често срещаните предупредителни знаци, които показват, че в брака ви има проблеми и любимият ви мъж вече не ви обича:

Той не общува много с вас

Ако съпругът ви е престанал да общува с вас и чувствате, че нещо не е наред, това е знак, че връзката бавно се разпада, пише Флагман. Знам, че някои от вас ще кажат, че липсата на комуникация не означава непременно, че той е престанал да обича половинката си, но при повечето случаи се оказва точно така. Ако забележите, че двамата вече нямате общи теми, избягвате се, всеки се занимава със своите си неща, това е сигнал за началото на проблемите във връзката. За да спасите брака си, можете да опитате да говорите с него. В крайна сметка, ако не се опитате, никога няма да разберете дали не бихте могли да направите нещо по въпроса.

Скучно ви е един с друг

Нормално е в дългосрочни отношения да има моменти, когато ще ви е скучно със съпруга ви и просто трябва да направите някои интересни неща с него, за да подновите отношенията си. Но ако видите, че съпругът ви се отегчава само когато е с вас, а се забавлява, когато е с други хора, това е знак, че чувствата му вече не са така силни. Може би има друга жена в живота му и той мисли само за нея. Може би той измисля начини да се срещне с нея възможно най-скоро и всичко, което кажете, е скучно за него. А може би има проблеми, през които преминава и не знае как да разговаря с вас. Ако това поведение продължи дълго време, това е лош знак, че съпругът ви вече не ви обича. Не бива да се примирявате с това поведение, защото не е нещо, което заслужавате. Ако му предоставяте цялата си любов и обич и той проявява пълна незаинтересованост да ви прави щастливи, такъв човек не е достоен да бъде в живота ви.

Той се бори с вас през цялото време

Ако вече не можете да водите нормален разговор с него и той казва, че вие ​​сте виновни за всички проблеми между вас двамата, най-вероятно той просто иска да се отърве от тази връзка. Трябва да проверите дали това е нещо, което ще присъства в живота ви само за кратко време или дали ще продължи по-дълго. Каквото и да правите, не позволявайте на вашето щастие да се изплъзне през пръстите ви. Вместо това се опитайте да запазите отношенията си, като го попитате за причините, поради които се чувства така. Ако той все още се интересува от вас, ще оцени това, че искате да му помогнете.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петко

    42 4 Отговор
    А да прекопаете градината заедно с него? сплотява.
    Оня бъхтил 15 часа на две смени, тя го пита, ма що не ми говориш цяла вечер?
  • 2 Коко

    42 2 Отговор
    Една корабокрушенка доплувала на самотен остров в океана. Там имало само един човек - българин. Той я посрещнал с обилна трапеза. А тя му казала:
    - Сега може да се възползваш от това, което не си виждал 15 години. А той рекъл:
    - Ма верно ли си донесла ракия!?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 дедо

    26 4 Отговор
    а нещо да кажете за бащите, които остават заради децата си, а онази.. прави каквото си иска, но ако си тръгне ще оставят децата на нея!? Или... то мъжете по подразбиране са , те нищо хубаво не могат да направят, само съсипват живота на прекрасните си жени?
  • 5 devil

    9 5 Отговор
    Спираш им парите и готово

    Коментиран от #9

  • 6 Че, то кой желае

    1 0 Отговор
    Пари..?!
  • 7 Мюмюн

    4 0 Отговор
    Сига...пунякуга са карами сас мойто Айша така чи сабирами махалата да гледа сеир туй тенджири тигани мигани фарчат кат коршуми ис кащата убачи кат я цалуна пу мустака кат пригарна едруто й туловищи кат я замингильосам чи я убичам многу сичку сваршва пуд юрганя
  • 8 √(n&Варна)

    11 1 Отговор
    Някои са 2-3 пъти щастливо разведени.
    Други – завинаги нещастно женени/омъжени.
    Нищо ново под слънцето.

    Коментиран от #10

  • 9 Pier

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "devil":

    Не всичко е пари на този свят
  • 10 Ти ква си..?!

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "√(n&Варна)":

    Фалшиво лъжлива, бравос... айде вампире къш... остави ми малкото енергия....!
  • 11 Статистика

    17 1 Отговор
    80 процента от браковете след 2005 година завършват с развод.
    85 процента от разводите са пожелани от жените. ЗАЩО?
    Много е просто, всичко си имат, задоволени, родят едно или две
    деца, държат с това мъжа, а той бачка по 14 часа на ден. Вечерта мъртъв, тя му вдига скандал що не е оправил и колата и зелето и чешмата, а тя щото е работила една манджа не е сготвила, ами вика
    айде да ходим да ядем навън, ама ти плащаш за двамата. Нейнита заплатка е нейна - лична, а неговата обща, ако не стига - малко заработваш. Намери си втора или друга работа. А иначе пералнята - пере, сушилнята суши, мултикукъра готви, никой не глади, какво остава. Единия секс от Коледа до Великден. Този за мъжа. За любовника докато е мъжа на работа. Така или иначе го няма по 15 часа. Това направиха от САЩ. Това искаха. Имат го. Няма семейство, няма морал.