Last news in Fakti

19 Ноември, 2021 07:00 10 189 0

Вашият хороскоп за днес, 19.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Пълнолунен е този ден, а това значи емоционален

Вашият хороскоп за днес, 19.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Пълнолунен е този ден, а това значи емоционален. Това пълнолуние е гарнирано и със затъмнение, което пък носи обърквания и трудности. Постенето в този ден може да спомогне за облекчаване на напрежението. За Вас днес е важно да не харчите, за да удовлетворите някакво вътрешно състояние. Потърсете други начини за справяне със ситуацията.

Телец

Дали е сложен или пълен с възможности този ден, бъдещето ще покаже. Факт е, че пълнолунието дава шанс на енергията да излезе наяве. Затова и ще изпитвате известно безпокойство, но пък това е стимул за работа върху себе си. И си позволете да бъдете спонтанни.

Близнаци

Направете почивка. Пълнолунието Ви дава възможност да видите как вредите сами на себе си. Погледнете нещата, за които не обичате да говорите и от които се криете. Със сигурност ще разберете повече за себе си и за силата, която губите, за да се криете. И си простете!

Рак

Освободете се от проблемите, свързани със стари стремежи, неосъществени действия, болка от приятели и недоразбиране. Освободете бъдещето си от товара на миналото.

Лъв

Това пълнолуние Ви дава шанс да намерите баланс между задълженията и живота, между работата и семейството. Имате шанс успешно да приключите започнат проект и гордо да застанете пред другите.

Дева

Днес, в деня на това знаменателно пълнолуние, се заемете с всичко онова, което Ви пречи в обучението. Може би не знаете какво искате да учите или пък не знаете къде. Опитайте да сте спокойни и внимавайте за синхроничностите около Вас.

Везни

Като цяло този ден е време за хармонизация и спокойствие, за разкош и красота. Днес, обаче е пълнолуние и специално за Вас, то носи напрежение. Фокусът днес трябва да е върху ресурса - Вашият и този на другите. Как го използвате, губите или печелите. И най-важният въпрос, за личната граница. Позволявате ли да я нарушават и защо го правите? Пълнолунието е сложен период, затова и въпросите са такива, но пък отговорите носят яснота и лекота.

Скорпион

Ние, простосмъртните, се развиваме благодарение на взаимоотношенията си с другите. Дори най-големият Ви враг е Ваш треньор и Учител. Погледнете на нещата от тази гледна точка. Ден за хармонизиране на вътрешното и външното.

Стрелец

Поддържането на една идея или връзка изисква търпение, а не припряност, разбиране, а не осъждане. Бъдете готови да чуете другия. И не е задължително да сте съгласни, по-важното е да позволите на другия човек право на собствено мнение.

Козирог

Днес си задайте един простичък въпрос - радвам ли се, има ли достатъчно веселие е живота ми? Сериозността е хубаво качество, но тя изсушава и изстудява живота и разбиранията на човек, прави го емоционално дистанциран. А радостта и веселието носят лекота, топлина, спонтанност. Позволете си да ги откриете.

Водолей

Балансът, към който Ви подтиква днешното пълнолуние е между вътрешните потребности и външните цели. Те са като деня и нощта, като Луната и Слънцето, и двете са важни. Затова намерете баланса, времето и мястото за едните и за другите.

Риби

Да мечтаете за големи дела е прекрасно, но това пълнолуние Ви напомня, че всичко започва от малките крачки. Намерете баланса между малкото и голямото, между личното и общото. И обърнете внимание на своите братя, сестри, съседи. Сега е моментът да сте близки с тях, да премахнете нещата, които пречат на общуването Ви.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА