Last news in Fakti

20 Ноември, 2021 07:00 10 517 2

Вашият хороскоп за днес, 20.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за уединение за Раците

Вашият хороскоп за днес, 20.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден за движение и грижа за физическото здраве. Все пак не прекалявайте със силовите тренировки. Бъдете активни и смели.

Телец

Денят е бавен и стабилен, носещ енергията на земята. Подходящ е за възстановяване на силите, за отдих и релаксация. Не се претоварвайте и не полагайте прекомерни усилия за каквото и да било. Отпуснете се.

Близнаци

Бъдете внимателни към себе си и усещанията си. Наблюдавайте желанията си. Не е нужно да изпълните всичките, все пак желанията са двигателят в живота.

Рак

Ден за уединение. Определено е важно да оставате отвреме-навреме насаме със себе си. Добре ли се чувствате сами или пък не, това ще е показател за вътрешната Ви устойчивост.

Лъв

Днес дайте път на новото в живота си. Изхвърлете нещата, които Ви пречат - в ума, в отношенията, в живота. Ден, в който да се почувствате свободни.

Дева

Ден за фокус върху целите и резултатите. Днес можете да отделите достатъчно време, за да си съставите професионален план. Годината приключва, но нова идва, какво очаквате от нея. Помислете отсега, докато има достатъчно време за подготовка.

Везни

Знанието е нужно, за да се разбере, че този процес е отвъд знанието. Всъщност истинският смисъл е човек да запази светлината и любовта в душата си. Ден за философски размисли.

Скорпион

Да заповядваш или да настояваш пред другия са две различни неща. Въпрос на власт или манипулация. За какво използвате влиянието си над другите и не е ли по-добре просто да ги обичате?

Стрелец

Днес ще особено чувствителни към това какво казват другите за Вас. Настроени сте дружелюбно и очаквате подобно отношение и към Вас. По-вероятно е да няма изненади.

Козирог

Тайната за доброто и навременно постигане на резултати е работата или пък задачите да се разпределят между няколко човека. Не се опитвайте сами да свършите всичко, споделете задачите, споделете и себе си.

Водолей

Не забравяйте, че каквото и да става, Вие самите сте творци на живота си. А се твори с ясно намерение и любов, останалото е въпрос на сила и постоянство.

Риби

Днес някак така отникъде ще Ви хрумне да преподредите, да разместите, да купите нещо ново за дома си. Последвайте импулса си, днес е ден за обновяване и грижа за дома.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокорчо🙄

    3 1 Отговор
    И нито дума за ковид тцтцтц🤔🤔🤔🤔
  • 2 ОШипка радефф

    1 0 Отговор
    ДНЕС ПРАВЕТЕ КАТО "РИБИТЕ" - НЕ ХОДЕТЕ НА ОЖИВЕНИ МЕСТА !