Last news in Fakti

21 Ноември, 2021 07:00 1 302 0

Вашият хороскоп за днес, 21.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Време за инициативност и развиване на талантите за Овните

Вашият хороскоп за днес, 21.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Време за инициативност и развиване на талантите. Неделя е и ден за изява и творчество, така че смело покажете на света какво можете, пък било то и дистанционно.

Телец

Нещата, които приготвяте днес ще са особено вкусни. Изпозлвате това, за да направите малък празник за семейството си. Все пак - не прекалявайте с похапването.

Близнаци

Започва един не много лек период за Вас, който ще продължи до края на месеца. Бъдете много внимателни на кого какво споделяте. Бъдете внимателни и проверявайте информацията, която получавате.

Рак

Днес ще сте особено чувствителни към онеправданите , към отхвърлените. Ще имате огромно желание да им помогнете. Все пак не натрапвайте помощта си.

Лъв

Направете нещо, което е от полза за обществото - посадете дърво, почистете градинката , изхвърлете разделно отпадъците. Важно е да направите нещо ценно за света.

Дева

Престижът и оценката на другите ще са много важни за Вас. Добре е да помислите и за собствените си ползи и интереси. Ако има някаква грешка, първо погледнете в себе си.

Везни

Ще усетите голям прилив на енергия и е добре да 'яхнете вълната'. Направете нещата, които чакат отдавна, дайте кураж на другите и кажете на близките си, че ги обичате. Не пренебрегвайте важното заради спешното.

Скорпион

Когато болката чука на вратата Ви, това не е, за да Ви накаже. Тя Ви помага да освободите място за изцеление. Болката идва, за да Ви покажа пътя от страха към радостта и трябва много внимателно да я чуете.

Стрелец

Имате реалната възможност да повлияете на начина, по който ще се случват събитията в следващите няколко дни. Оставяйки се на течението, рискувате да си довлечете някои неприятности.

Козирог

Ако сутринта нищо не се получава както очаквате, това още не значи, че денят е неуспешен. Опитайте да развивате потенциалните си възможности. Вечерта прекарайте в тишина и спокойствие, за да се отпуснете.

Водолей

Доста активни и авантюристично настроени ще сте днес. Ще имате нужда да видите своята неотразимост в очите на любим човек и може би това ще Ви направи щастливи. Поне за един кратък миг.

Риби

Ако продължавате да се ровите в чувствата си и да се опитвате да върнете миналото, най-много да стигнете до психоаналитик. Погледнете философски на нещата и събудете авантюриста в себе си. Имате нужда да се измъкнете от клетката, в която сами сте се вкарали.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА