Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 07:00 10 939 0

Вашият хороскоп за днес, 22.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Твърде емоционален ден за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 22.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Започва да се усеща вече Коледният дух, макар празникът да е чак след месец. Затова пък настроението Ви лека-полека ще се подобрява и оптимизмът ще вземе връх.

Телец

Рекламата на себе си е също форма на комуникации. От Вас зависи доколко ясно и точно ще дефинирате какво предлагате и какво очаквате в замяна. Изяло от това зависи и резултатът от презентацията Ви.

Близнаци

Днес ще действайте изхождайки от емоционалните си импулси, а това води до крайности. Ако искате да контролирате каквото и да било, най-напред трябва да разберете емоциите и едва след това да ги овладеете.

Рак

Крупни покупки днес са крайно нежелателни. Най-важното днес е да се концентрирате сутринта, защото следобед ще действате по инерция. И не забравяйте днес да се грижите добре за себе си, няма кой друг да го направи вместо вас.

Лъв

Днес на преден план ще излязат романтиката, хумора и нуждата от забавления. В тези времена е малко сложно да комбинирате всичко заедно, но пък това е и начин да използвате въображението. Нещо е истински ценно, ако сте вложили частица от себе си в него.

Дева

Поддръжката на другите и особено на семейството е главната предпоставка да се чувствате емоционално стабилни и съответно това Ви отваря вратите към следващи успехи.

Везни

Ако управлявате умело ума и страстите си, далеч ще стигнете. Важното е да сте наясно към какво се стремите и да държите целта винаги в съзнанието си, да я следвате ежедневно и да не се предавате.

Скорпион

Сутринта сякаш всичко ще е против вас. Не се отчайвайте, най-тъмно е преди разсъмване. С напредването на деня всичко лека-полека ще си идва по местата и дори ще се окаже, че само ви се е струвало, че светът се опитва да ви дразни, раздразнението е било вътре във вас.

Стрелец

Един ден с доста интензивни преживявания, накрая ще се чувствате изморени от емоции. Докажете се като страстни и чувствени партньори, но не се проявявайте като ревнивци и хора с чувство за собственост, това само ще развали доброто впечатление, което сте оставили.

Козирог

Неподходящ ден да щурмувате върховете на служебната йерархия. Днес си карайте кротко и спокойно, без да си давате много зор. Бъдете много внимателни по финансовите въпроси, не действайте импулсивно, защото се очаква сериозно засушаване.

Водолей

Ще имате да решавате важни въпроси, свързани най-вече с отношението Ви към други хора. Проявете по-голяма сериозност. Нещата могат да се развият твърде успешно за Вас, но най-малкото - трябва да се ангажирате.

Риби

Твърде емоционален ден. Занимания и задължения няма да Ви липсват. Не се впускайте във философско разглеждане на проблемите, така до никъде няма да я докарате. Но пък ще имате късмет каквото и да подхванете.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА