Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 07:00 10 516 0

Вашият хороскоп за днес, 24.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Телците

Вашият хороскоп за днес, 24.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Спрете малко и се вгледайте в себе си. Дали не бързате толкова, защото Ви е страх да останете насаме с мислите си? Може би трябва да се изправите лице в лице със себе си, да погледнете страховете си. Това е първата крачка към това да се освободите от тях.

Телец

Хубав ден, макар че на моменти може да се чувствате като разпънати на кръст между това, което желаете и онова, което сте длъжни да направите. Отделете по-голямо внимание на семейството си, но не се оставяйте да Ви въвличат в семейни спорове.

Близнаци

Понякога една случайно дочута дума може да се окаже ключ към нещо, което отдавна Ви мъчи. Доверявайте се на интуицията си. В крайна сметка много неща не изглеждат логични, а работят. Логиката в важна, но не и вездесъща.

Рак

Можете да промените всичко, но не можете да избягате от себе си. Ще се наложи да се сприятелите с емоциите, с вярванията, с мислите си, ако искате да бъдете щастливи. Ден за себепознание и себеприемане.

Лъв

Ще се опитате да разрешите противоречията, на които сте свидетел. Доста делово ще подхождате към всичко, но не пренебрегвайте чувствата си, те могат да Ви бъдат верен ориентир за правилната посока, стига да им се доверите.

Дева

Избягвайте да обещавате повече от онова, което можете да изпълните. Неочаквани посетители ще объркат плановете Ви, но благодарение на перфектната Ви организация ще успеете да свършите всичко планирано, макар и по нетрадиционен начин.

Везни

Ще се наложи да избирате, а толкова няма да Ви се иска. В крайна сметка винаги е по-добре да се вземе решение, отколкото да се отлага, така че намерете начин, ако трябва проведете една онлайн анкета.

Скорпион

Днес ще сте в доста войнствено настроение, но и ентусиазъм няма да Ви липсва. Готови сте да направите чудеса от храброст само заради една идея. Дано успеете да убедите и другите в грандиозността на Вашите замисли.

Стрелец

Интересен ден, време за трансформации. Ще откриете така нужното Ви решение. Действайте смело, не съжалявайте за онова, което си отива, на негово място идва нещо по-добро.

Козирог

Око да види, ръка да пипне. Днес ще следвате стриктно поговорката и ще търсите материални доказателства за правотата си. Понякога не е нужно толкова да сте прави, колкото да се държите човешки, не мислите ли?

Водолей

До обяд - остатъчни проблеми ще ви мъчат, но след обяд можете да си отдъхнете и да помислите с кого бихте могли да прекарате най-приятно вечерта. Ангажиментите вече ще имат по-нереално измерение и ще можете да ги оставите за по-творчески времена.

Риби

Днес е хубав християнски празник - Света Екатерина. Не може да не познавате някой именник.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА