Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 07:00 9 894 0

Вашият хороскоп за днес, 25.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен ден за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 25.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не се увличайте и не прекалявайте с тренировките. Хранителен режим - да, грижа - да, но вманиачаване - не. Правете нещата с мярка и за удоволствие. Кому е нужно Вашето състезание със самите себе си?

Телец

Ако сте оставили неразрешени ситуации в миналото, опитайте днес да ги разплетете. Това може да ви помогне да развържете кармичен възел и да ви даде импулс за бъдещи действия.

Близнаци

Днес ще имате нужда от комуникация на всички нива и може дори да станете малко досадни на околните с постоянните си въпроси и обяснения. Важно е да следвате чувството си за мярка и да се опитате да се фокусирате върху няколко неща.

Рак

Ще се нуждаете от стабилност и добра храна. Тези неща ще Ви осигурят спокойствието да се чувствате добре и ще Ви дават сили да вървите напред. Освен това за никъде не бързате, така че просто следвайте своя ритъм.

Лъв

Когато вярвате в себе си, няма нужда да убеждавате. Когато сте самоуверени, нямате нужда от одобрението на другите. Когато се приемате такива, каквито сте, целият свят го прави.

Дева

Изведнъж ще се появят куп неща, които трябва да свършите. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, обаче собствената Ви нерешителност Ви пречи. Помнете, че правите най-доброто за момента и не е нужно да се тормозите, ако не всичко става по план - всяко зло, за добро, нали :)

Везни

Сутринта може би ще ви събуди не будилникът, а обаждането на приятел. Какво пък, хубаво е да чуеш приятен човек рано сутрин, подобрява настроението, а и разсънва по-добре от будилника. Днес смело може да се захващате с всякакви проекти дори и най-рискованите. Късметът ще ви съпътства днес.

Скорпион

Ще се разкъсвате между желанията, отговорностите и изпълнението. Ще трябва да търсите равновесие между нещата, а може би и помощ. В крайна сметка трябва да признаете, че не с всичко можете да се справите сами.

Стрелец

Днес нищо не може да Ви уплаши, ще гледате на света философски. Освен това и ще харчите философски, дано само да имате по-дълбоки джобове и по-пълни естествено.

Козирог

Около вас нещата са толкова динамични, че просто ви провокират да ги сложите по местата. Ден на сериозни промени. Изхвърлете всичко ненужно. Рискувайте и погледнете предизвикателствата право в очите.

Водолей

Интересен ден. Ще Ви е трудно да следвате нещо, което ограничава свободата Ви и е в разрез с разбирането Ви за свобода. А трябва да направите избор, Не е лесна задачата Ви.

Риби

Лесно ще се адаптирате към ситуациите днес, защото това ще поддържа нуждата Ви от ред. Удачен момент да помислите за хранителния си режим, да подготвите тялото си за зимните месеци.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА