Last news in Fakti

27 Ноември, 2021 07:00 7 542 0

Вашият хороскоп за днес, 27.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко нервен ден за Везните

Вашият хороскоп за днес, 27.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес прекрасно ще ви се отдават дейности, които изискват не само прецизни, но и изящни решения. Какво пък, ако успеете да отделите повече време за това и не бързате като муле пред майка си, може наистина да постигнете зашеметителни резултати.

Телец

Като цяло оптимистична ще е настройката Ви за деня и все пак сякаш нещо Ви гнети. Опитайте се да действате по-решително. Известна импулсивност няма да е излишна. Просто бъдете проактивни за всякакви ситуации.

Близнаци

Днес е вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Бъдете готови да изслушате проблемите на другите и да им съчувствате.Само не приемайте всичко навътре,че тогава става опасно.

Рак

Днешният ден посветете на малките радости в живота, без да напрягате много ума и мускулите си. Именно едно такова разпускащо прекарване на времето, ще ви зареди с нови сили.

Лъв

Сами си генерирате проблем, стаявайки чувствата и страховете си. Опитайте да сте по-смели и открити, само може да спечелите от това.

Дева

Ще сте твърде неспокойни и притеснителни днес. Хубаво е понякога да спирате да се тревожите и просто да се отпуснете, да дадете шанс на нещата да се случват. Доверете се на Вселената.

Везни

Малко нервен ден. Околните ще Ви дразнят с мудността си, а самите Вие също няма да сте особено бързи. Опитайте първо да извадите кораба от собственото си око и тогава дръжте сметка за треската в чуждото. Вие обикновено сте обективни, но днес нещо сте объркали личната си посока.

Скорпион

Доста нестандартен ще Ви се стори днешният ден, но пък забавен. Може да сте малко прибързани в думите и действията си, но този път околните ще Ви приемат по-благосклонно. Все пак проявявайте повече такт.

Стрелец

Денят е бавен, земен, муден. Време за възстановяване на силите и релаксация. Дори и Вие трябва да си отдъхвате отвреме-навреме.

Козирог

Имате доста енергия и сте склони да си поставяте неизпълними задачи. Малко се надценявате, къде остана трезвата ви преценка за нещата. А и нужно ли е да свършите всичко точно днес и сега?

Водолей

За нови неща изобщо не е време, по-скоро е за изчистване на старите. Използвайте деня, за да си прегледате гардероба, шкафовете и изобщо, за да се освободите от нещата, които не сте използвали отдавна. Ден за освобождение.

Риби

Ден пъстър и шарен като есен. Ще има любов, ще има действие, ще има споделяне, ще има много работа, но някак ще ви остави усещане за пълнота и топлина.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА