Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 07:00 7 461 0

Вашият хороскоп за днес, 30.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 30.11.2021 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Краят на ноември може да е доста ползотворен и хармоничен за Вас, ако просто се вслушате и в другите, ако забавите малко темпото и просто притихнете, ако просто изхвърлите ненужното, ако просто сте!

Телец

Предизвикателствата от страна на околните няма да спрат просто така. Нали си давате сметка, че това е заради Вашето поведение. Покажете докъде е личната Ви граница и не позволявайте да я нарушават. Последната човешка свобода е в това какъв избира да бъде човек.

Близнаци

Партньорството е важна част от живота, може би една от най-важните, но не бива да прехвърляте всички отговорности за живота си на другите. Дайте си сметка доколко сте готови да сте партньори на самите себе си.

Рак

Днес свършва ноември, за да влезем в Коледния, празничен месец. Време е да подредите, да украсите, да поканите празника у дома и в сърцето си. Време да се погрижите за нещата и най-вече за хората, които обичате.

Лъв

Хубав ден, някак светъл отвътре. Ще имате сила и енергия да направите деня на останалите по-ярък и вдъхновен. Силата Ви днес е в нещата, които казвате, нека те да бъдат наистина добри и окриляващи.

Дева

Фокусът се измества върху онези места и хора, а и дори върху състоянията, които Ви носят утеха, опора, сигурност. Подходящ ден да благодарите на родителите и семейството си, макар и по един по незабележим начин - нагответе им нещо вкусно, украсете дома, потанцувайте заедно. Винаги има начин да кажете добра дума.

Везни

Леко капризно, леко разбалансирано и мъничко хаотично ще се чувствате днес. Винаги можете да си направите план, да поговорите с приятел и да подредите ситуацията. На позволявайте външните обстоятелства да нарушат вътрешния Ви мир.

Скорпион

Трябва да се борите не само заради себе си, но и заради другите, а всъщност Ви се иска да се скриете или просто да не Ви закачат. Предизвикателство е да се живее с други хора, но така е устроен светът и ще трябва да намерите решение. Но сега е важно да докажете своята истина.

Стрелец

Определено силата е с Вас, единствено трябва да внимавате какво и на кого казвате, защото определено може да си създадете неприятности. Не винаги хората са такива, каквито показват и това е нещо, което често забравяте. Просто говорете по-малко и слушайте повече.

Козирог

Днес чарът Ви може да се окаже силен коз в това да постигнете желаните резултати. Имате достатъчно ресурси и ясен план какво да направите, трябва да намерите и правилните съдружници, именно с тях ще постигнете желаното.

Водолей

Време е за действия, но не какви да са, а правилни действия. Днес се подгответе, проучете, намерете правилните хора и не забравяйте, че Вие трябва да сте инструментът на случването.

Риби

Някак напрегнати завършвате този месец. Дори успехът, дори наградата не могат да смекчат тази вътрешна тревожност. Отделете време да останете насаме със себе си, спомнете си щастливи моменти и вдишайте отново онази енергия на хармония и мир. Светът около Вас, отразява Вашите настроения, променете ги.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА