Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 15:15 11 189 2

Китайски хороскоп за 2022 година

  • китайски хороскоп-
  • воден тигър-
  • 2022

Най-активни промени очакват представителите на зодия Телец

Китайски хороскоп за 2022 година - 1
Снимка: Shutterstock

2022 година е време за смели решения и действия. Годината ще мине под знака на Водния тигър според китайския хороскоп. Хищникът ще помогне на всички, които са ентусиазирани по идеите си и ще им даде сила и късмет, за да реализират мечтите си, пише Жената Блиц. Астролози вече разкриха какво можем да очакваме през следващата година. Те съветват никой да не разчита само на късмета си, а да бъдат много активни.


Телец, Скорпион, Лъв и Водолей

Представителите на тези четири знака ще имат най-ярката година. Ще им се случват много значими събития.

Пролетните и есенните затъмнения ще им напомнят за кармичните задачи и ще им помогнат да намерят решението им. През новата година ви очакват много съдбовни срещи. Обърнете внимание на проблемите, които към момента пренебрегвате, защото ще станат много актуални през следващата година. Това обаче е просто чудесен шанс да промените живота си към по-добро.

Ако сте родени в края на април или началото на май месец, годината ще е пълна с изненади за вас. Придържайте се към познатото и старото.

Най-активни промени ще има в живота на представителите на зодия Телец. Бизнесът им ще процъфтява, а пачките ще се трупат в сметките им. Имате всички шансове да постигнете забележителни успехи. Важно е да не бъдете мързеливи. Тигрите не обичат това.

Водолеите ще имат много работа през следващата година, но с труда ще дойде и успехът.

Близнаци, Стрелец, Дева и Риби

Ако сте един от лидерите на изтичащата година, то през 2022 година ще може да си починете малко. Очакват ви 365 дни изпълнени с много събития, които ще ви върнат в миналото. Ще трябва да работите върху грешките си, не се съпротивлявайте, а опитайте да научите урока си и да не допускате отново една и съща глупост.

Родените през юни, декември, март и септември трябва да обърнат внимание на здравето си и да започнат да се занимават с медитация и духовно развитие. Те ще бъдат засегнати от Нептун през 2022 година. Той е отговорен за интуицията, вдъхновението, илюзиите и идеите.

За Близнаците годината ще е пълна с предизвикателства, но ще успеете да се справите с всичко без усилия. Успехът в професионален план ще ви позволи да подобрите значително финансовото си състояние.


Козирог, Рак, Везни и Овен

Тези зодии ще бъдат много хаотични през 2022 година, което е крайно нетипично за тях. Ще се сблъскат с много мощна трансформация - събития, които ще ги подтикнат да преосмислят възгледите и целите си.

Козирозите ще получат страхотен шанс да преразгледат финансовите си дела, както и да решат проблеми от личен план.

Овните ще имат голям късмет през пролетта. Някои ще отслабнат, други ще укрепнат здравословно, а трети ще си намерят половинка.

Раците ще преминат през период, в който ще се запознаят със своята тъмна страна. Черната луна ще води този знак, който олицетворява негативната част на човек. Не се страхувайте, ще сте готови да преместите и планини, само за да реализирате и най-лудите си идеи.

Овен, Лъв и Стрелец могат да разчитат на късмет през 2022 година. Използвайте разумно този потенциал! Например, можете да започнете проучване, което сте отлагали дълго време, или да отидете на пътешествие.

Водолей, Близнаци и Везни ще сбъднат най-смелите си мечти през новата година: така че не се страхувайте да мечтаете и да планирате! Да, трябва да проявите постоянство и концентрация, които понякога може да не са достатъчни. Но всичко ще се окаже късмет!

Но въздушните знаци – Близнаци, Водолей и Везни – все пак трябва да слушат ума. В противен случай в отношенията ще започнат конфликти заради лекомислието.

Лъвовете, Овните и Стрелците ще имат интересни промени в личен план. Някои ще се решат на съдбовна стъпка, а други ще имат страстен романс.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    2 3 Отговор
    Убуо...ама Тихомиръ написа,че Вангелия Гущерова му е казала,че яко ше се мре?!🙉🐵🤡🥳👍
  • 2 Гост

    2 0 Отговор
    Това не в китайски , а нормален хороскоп .