Last news in Fakti

4 Декември, 2021 07:00 8 394 1

Вашият хороскоп за днес, 04.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен ден е днес за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 04.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Идеален ден да разчистите нещата, които Ви пречат и в пряк, и в преносен смисъл. Може да е малко болезнено, но пък облекчението си заслужава. Подгответе се, за да започнете скоро новата година на чисто.

Телец

Днес ще се чувствате по-нервни. Внимавайте, защото това може да Ви се отрази на физически план и дори да повлияе на техниката, с която работите. Денят не предполага физическа активност, по-скоро е време за събиране в себе си.

Близнаци

Каквото и да Ви кажат, днес ще го приемате като упрек и ще избухвате. Да, денят не е лесен, има затъмнение, но е важно човек да наблюдава себе си, а не да обвинява външните фактори. Всичко тръгва от вътрешното състояние.

Рак

Добрата организация ще Ви помогне да помислите и за отлагани до момента задачи. Идеален ден, за да планирате започващия вече месец. Тъкмо може да направите списък и за подаръците. Ден да сложите ред в нещата си.

Лъв

Интересен ден е днес за Вас. Ще имате енергия да действате, но и задачи, които не са Ви твърде приятни. Не се ядосвайте на домашните си, по-скоро обърнете нещата на игра. Направете нещо хубаво заедно.

Дева

Днес е ден за гмурване на дълбоко в себе си. Ако сте фен на заниманията с родовите модели, днес е Вашият ден. Ако пък това са бабини деветини, според Вас, просто отдайте почит на рода си по начин, който смятате за правилен.

Везни

Ден за връзка и комуникиране на онова, което Ви е важно и ценно. Не се изкушавайте да се впускате в обсъждане на другите, имате си достатъчно свои неща, за които да помислите. И е подходящ ден за писане на целите за декември.

Скорпион

Концентрацията и умението да разнищвате загадки ще са на нужната висота, но не се заблуждавайте, че можете всичко. Гордостта все още е един от смъртните грехове.

Стрелец

Ден за смели действия, но не и за окончателни решения. Не губете ентусиазма си, но и бъдете една идея по-деликатни, не е нужно да си трупате врагове с изказванията си.

Козирог

Подходящ ден да обърнете повече внимание на себе си и особено на нещата, които Ви носят омиротворение. Останете за малко сами, послушайте музика, просто постойте в тишина. Ден за зареждане.

Водолей

Ден, в който определено не е добре да прекалявате. Изненади и сбъднати желания ще Ви донесе този ден, а и е времето сами да си напожелавате какво искате. Но бъдете внимателни, защото най-много сълзи са проляти заради сбъднати молитви.

Риби

Засилват се интуицията, концентрацията, способността за решаване на проблеми и разгадаване на загадки. Успешно можете да се справите с всяка ситуация. Просто следвайте вътрешния си глас.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец😈

    3 0 Отговор
    Да си починете г-це Маринова, красива дама като Вас не трябва да се преуморява.