Last news in Fakti

2 Декември, 2021 09:30 5 515 6

Камелия Тодорова: Кирил Тодоров не ми е истински баща

  • камелия тодорова-
  • джаз певица-
  • кирил тодоров-
  • баща

Изпълнителката се изповядва за семейството си в моноспектакъл

Камелия Тодорова: Кирил Тодоров не ми е истински баща - 1
Снимка Архив: БГНЕС

Гранддамата на българската музика Камелия Тодорова разкри тайна от личния си живот, която шокира мнозина. Неостаряващата блондинка се изповядва за семейството си на сцената.

"В моя спектакъл за първи път открито говоря за това, че съм осиновена от Кирил Тодоров, който не ми е истински баща. Той и майка ми не са били женени. Не исках да се разкривам, защото нямам доверие на медиите, преиначават думите ми. А майка ми се пожертва за нас, като остави пеенето, за да ни отгледа. А по-късно стана и медицинско лице и винаги е работила. Аз също до последния ѝ дъх бях с мама Стойка".

Това споделя легендарната джаз прима за новия си биографичен спектакъл "Моят глас". В него тя не е само пее, но разкрива живота си с най-големи подробности, за които дори до скоро ѝ било трудно да говори.

"Когато човек сподели болката си, тя става по-малка. Не знам защо, но след като загубих втората си голяма любов - бащата на дъщерите ми - Майкъл Кунстман, нещо не ми се получава в любовта. Винаги има тъга", казва Кеми.

В спектакъла си джаз примата се връща не само в драматичните житейски мигове, но и към забавни моменти, които е имала на цената.

От спектакъла ѝ хората могат да разберат защо носът ѝ е крив, как по време на концерт загубила коронка на зъба си. След като нейният спектакъл "Моят глас" се представи пред публика, до няколко месеца певицата планира да има и турне в страната, пише таблоидът "България Днес".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 2121

    9 0 Отговор
    Много добра певица.Уважение!
  • 3 Не е

    7 4 Отговор
    бил истинския ѝ баща Кирил Тодоров, не били женени с майка ѝ , а носи името му ?
  • 4 зоро

    16 1 Отговор
    Неостаряваща ?Алкохола и наркотиците унищожиха тази иначе хубава жена.Похвално е ,че споделя всичко това.Грешка беше ,че избяга от България.Там,на запад,не търсят талант.Те търсят продукт,който да продадат.Поне и дойде акъла.Това ,което виждаме на екрана,е развалина.
  • 5 Перо

    12 2 Отговор
    Минало бешело! По-добре “Кеми Тодорофф” да спре да се натрапва с външния си вид и с пошлите си истории, по всички ТВ и да става за резил и да си останем със спомена от миналото. Просто я употребиха, както казват италианците sedotta e ebandonatta /прелъстена и изоставена/! Да се примири и да си почива, в къщи!
  • 6 Гошо

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: От спектакъла ѝ хората могат да разберат защо носът ѝ е крив, как по време на концерт загубила коронка на зъба си.
    Нещо на безпаричие намирисва при Камелия