Last news in Fakti

9 Декември, 2021 07:00 5 386 0

Вашият хороскоп за днес, 09.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Девите да сложат ред в нещата си

Вашият хороскоп за днес, 09.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

На света има много незаменими хора, но виж незаменими вещи почти няма. Не забравяйте, дарете време на приятелите си и хората, които обичате.

Телец

Недейте да оригиналничите излишно, а се хващайте да свършите каквото сте обещали. Ако трябва организирайте някой да го свърши, но не оставяйте днешната работа за утре.

Близнаци

Ще Ви се иска да избягате от познатото и сигурното, но засега ще можете да го направите само в мислите си. Но пък всичко започва там, нали?

Рак

Не се подлагайте на натоварвания, били те физически или емоционални. Сметката за това съмнително удоволствие може да се окаже твърде висока.

Лъв

Правете неща, които Ви успокояват и Ви дават усещане за умиротворение. Похарчете пари, за да внесете уют и Коледно настроение в дома си и най-важното - не се обиждайте.

Дева

Този ден може да Ви донесе доста приятни изненади. Хубав ден да сложите ред в нещата си, особено предколедно. Освен това можете да свършите велики дела.

Везни

Сериозните неща ще Ви отегчават. Не бързайте да бягате, щом нещо не се получи според очакванията Ви. Не се отказвайте лесно от намеренията си.

Скорпион

Най-добре е да споделите с хората около Вас нещата, които обичате. А и да не прекалявате с грижите за другите, оставете им малко лично пространство.

Стрелец

Може да се наложи да довършите някои неща останали недовършени досега. Важно е да не се разпилявате и да следвате докрай целта си.

Козирог

Направете крачка по пътя към финансовото благополучие не чрез намаляване на разходите, а като промените мисленето си. Казват, че действа.

Водолей

Днес не бива в нищо да се отклонявате от познатата, проверена схема на действие. Нищо ново и непознато днес няма да Ви донесе желания успех.

Риби

Ще разсъждавате твърде много, ще се опитвате да разберете причината, мотивите на всяко действие, а това ще Ви обърква и ще Ви кара да се чувствате безпомощни. Вместо това, спрете и помълчете, оставете мислите да се утаят и да се появят истинските Ви желания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА