Last news in Fakti

11 Декември, 2021 07:00 10 358 2

Вашият хороскоп за днес, 11.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Денят може да бъде наситен със събития за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 11.12.2021 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Жадно ще поглъщате информацията,която долита до ушите Ви. Внимателно се отнасяйте с хладния въздух,защото може да доведе до болки в кръста.

Телец

Успешен момент за внасяне на новаторски идеи и изобретения. Нови финансови постъпления не се предвиждат, така че използвайте разумно наличните.

Близнаци

Тежко започвате деня, но с повече упоритост и голяма доза усмивки, ще сложите всичко по местата.Действайте нетрадиционно,бъдете различни.

Рак

Хората около Вас ще Ви създават доста инфарктни ситуации или поне Вие ще ги възприемате така.Не търсете равновесие като харчите безумно.

Лъв

Не бързайте прекалено, само ще оплескате нещата. В никакъв случай не се доверявайте на слабо познати хора нито за пари,нито за любов.

Дева

Опитайте да подходите към покупките максимално рационално. Не вярвайте на примамливите предложения преди да сте разбрали за какво иде реч.

Везни

Ще сте изпълнени с любов към околните и ще се чудите как да им направите живота по-хубав. Не пренебрегвайте творческите си импулси.

Скорпион

Денят може да бъде наситен със събития, ако не зацикляте върху подозренията, а смело се впуснете напред, следвайки идеята за разбирателство.

Стрелец

Няма да имате желание да пръскате пари, може би това е признак на приближаваща депресия? Направете нещо хубаво за себе си, открийте радостта.

Козирог

Не демонстрирайте недостатъците си, за да покажете непукизъм, това определено ще Ви навреди. Изхвърлете всичко излишно от главата си.

Водолей

Разчитайте главно на себе си и на никой друг. Усещането да сте свободни е прекрасно, но дали така не нарушавате свободата на някой друг?

Риби

Подходящ ден за търсене на нова работа. Не се старайте да преизпълните плана си. Не позволявайте на отрицателните емоции да Ви завладеят.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 4 Отговор
    БЛАГОДАРЯза ХОРОСКОПА
    ФАКТИ БГ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.