Last news in Fakti

16 Декември, 2021 07:00 11 113 1

Вашият хороскоп за днес, 16.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ползотворен ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 16.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко притеснени ще сте днес. Ще имате известни ограничения, но като се замислите, ще разберете, че всъщност проблемите си ги създавате сами.

Телец

Ще ви се иска да избягате, но опитайте да погледнете на нещата под друг ъгъл и още следобед ще имате нова концепция за решаване на проблемите.

Близнаци

Денят е добър, ако сте правили нещата до момента с желание и без страхове. В такъв случай ще получите подкрепата на колегите и приятелите си.

Рак

Ще се чувствате доволни, че правите нещата както Ви харесва. И може да сте сигурни, че има кой да го оцени. А това не е за подценяване.

Лъв

Ползотворен ден. Добри възможности за печалби. Внимавайте, увлечени във философски размисли, да не пропуснете нещо съществено.

Дева

Вътрешното Ви напрежение ще се предава на всичко, което правите. Опитайте да се овладеете, в противен случай не се чудете, че компютърът блокира.

Везни

Тежък ден, наситен с отговорности и задължения. Това може да разстрои вътрешната Ви хармония и да опитате да балансирате харчейки необмислено.

Скорпион

Ще имате малко повече задачи от обикновено, но ще се справите идеално. Нужен Ви е по-практичен поглед върху нещата, за да е всичко перфектно.

Стрелец

Настроението Ви днес ще е доста приповдигнато. Единственият проблем е да започнете прекалено много да се задълбочавате и да драматизирате.

Козирог

Днес ще сте като една искра - ще подпалвате ентусиазма и доброто настроение, където и да се появите. Дано не се изтощите твърде бързо.

Водолей

Малко нервен ден. Ако сте по-активни,ще свършите много неща, но в никакъв случай не мързелувайте. Хубав момент да изхвърлите излишните неща.

Риби

Ще харчите пари, за да се почувствате по-спокойно и сигурно, но това едва ли ще Ви помогне. По-добре поприказвайте с някой близък човек.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Позна Вени!

    0 1 Отговор
    Запалвам искри и поддържам огъня в камината... Искаш ли да те стопля под елхата? 😉🥰😎