Last news in Fakti

18 Декември, 2021 07:00 9 212 0

Вашият хороскоп за днес, 18.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

В добро настроение ще са Телците

Вашият хороскоп за днес, 18.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Бихте могли да свършите невероятни неща. Всичко,което правите ще придобие материален вид,но това не пречи да влагате творчество в дейността си.

Телец

В добро настроение и с желание да направите нещо лично за себе си ще премине днешният ден. Ще получавате достатъчно внимание, кой, ако не Вие.

Близнаци

Ще искате само да Ви оставят на мира, да не Ви занимават с разни прозаични неща.Най-добре ще сте,ако има с кого да споделите настроенията си.

Рак

Днес ще имате много възможности за изява. Правете всяко нещо така, че на Вас да ви е приятно и ще видите как всички ще са очаровани.

Лъв

Ще се чувствате ограничени от обстоятелствата. Това не е причина обаче да не направите нещата,напротив това може да е само стимул за Вас.

Дева

Информацията, която получавате ще е основна движеща сила за днешния ден. Но не бива да я приемате съвсем на доверие, проверявайте фактите.

Везни

Не позволявайте емоциите да Ви контролират. Добре оглеждайте всичко,под което се подписвате.Кооперирането с други в делови план крие рискове.

Скорпион

Ден за контакти,така че предупредете вкъщи, че ще позакъснеете,да няма недоразумения.А всички въпроси може да решите идеално на делови обяд.

Стрелец

И най-малката неточност ще Ви изнервя. Намерете кой да Ви помогне и не се задълбочавайте в детайлите, дръжте основната нишка на нещата.

Козирог

Ще имате толкова идеи, но малко Ви помръзва и дано да има някой да върши работата вместо Вас. Едно мислите,а на практика съвсем друго става.

Водолей

Нещата ще се подреждат по-добре отколкото сте замислили.Все пак има един проблем-агресивни сте.Отчитайте чувствата на другите, изслушвайте ги.

Риби

Трудно ще приемате чуждата гледна точка, особено ако е различна от Вашата. В действията ще сте хаотични, а това не е във Ваша полза.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА