Last news in Fakti

28 Декември, 2021 07:00 11 222 1

Вашият хороскоп за днес, 28.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Близнаци, отпуснете душата си и се забавлявайте

Вашият хороскоп за днес, 28.12.2021 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Вярно е, че има доста работа, но едва ли ще я свършите сами и то преди края на годината. Междувременно обърнете внимание на външния си вид.

Телец

Трябват Ви предизвикателства. Определено имате нужда от изява, ако не пред публика, то поне сътворете нещо, за което да Ви ръкопляскат.

Близнаци

Отпуснете душата си и се забавлявайте. Оставете всичките си задължения и страхове и си позволете някои малки волности,които все отлагате.

Рак

Всичко ще се случва бързо и това ще Ви харесва, защото ще е по-интересно. Задачки няма да ви липсват, дали не можете да ги отложите за 2022-ра?

Лъв

Не се офлянквайте, че няма да сколасате да направите всичко, което сте си наумили. Бъдете внимателни по многолюдните пазари, пазете парите.

Дева

Важно е да знаете какво искате,ако искате да го получите. В крайна сметка нали знаете, че е нужна мишена, за да знаете къде стреляте.

Везни

Направете жест към непознат човек или към някой, изпаднал в беда.Така хем ще направете нещо полезно, хем ще сте горди със себе си навръх НГ.

Скорпион

Нещата ще се развиват както очаквате, а това ще Ви носи удовлетворение. Бъдете искрени с хората, с които общувате. И спазвайте обещанията си.

Стрелец

Не разрешавайте на други хора да направляват настроението Ви, позволете си да се чувствате спокойни и весели, все пак празник наближава.

Козирог

Иска Ви се да отидете някъде надалеч, да срещнете нови хора, а може би и нова любов. Не пречете на съдбата, позволете ѝ да сбъдне мечтата Ви.

Водолей

И днес задълженията няма да Ви вдъхновяват. Как ли биха могли покрай тези празници? Но пък,ако се замислите, и празниците доскучават.

Риби

Ще търсите под вола теле, но като обмените идеи с другите,ще погледнете по-философски на всичко и чувството Ви за хумор отново ще се появи.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.