Last news in Fakti

26 Декември, 2021 20:45 13 093 5

Откриха мъртвите родители на актриса от култов филм

  • актриса-
  • алисия уит-
  • родители-
  • мъртви-
  • мистерия

Засега причината за смъртта им остава мистерия

Родителите на американската актриса и певица Алисия Уит, известна от филми като „Оранжевото е новото черно“, „Живите мъртви“, „Туин Пийкс“ и оригиналния „Дюн“ на Дейвид Линч от 1984-та, са били открити мъртви в техния дом в Уорчестър, Масачузетс, съобщи The Independent, пише "Монитор"

Засега причината за смъртта на 87-годишния Робърт и 75-годишната Даян Уит остава мистерия. По телата не са открити следи от насилие. От противопожарната служба проверили дали няма изтичане на отровни газове в къщата, но такова не било открито.

Малко по-рано актрисата помолила свой братовчед, който живеел наблизо до родителите ѝ, да провери какво става с тях, тъй като от няколко дни не можела да се свърже с баща си. Именно той се натъкнал на трагедията.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грульо

    6 1 Отговор
    Мис Терия.
  • 2 Вирусолог

    11 2 Отговор
    Сигур са се заразили от некой нов вайръс хората и са починали. Лека им пръст. Пишете за нашите 75-85 годишни, които ежедневно си отиват от неадекватна лекарска намеса.
  • 3 Божидарке , какво ни"дава"тази трагедия

    5 2 Отговор
    Какво ни засяга НАС ? Ние си имаме свои проблеми ! Да неживеем с ИЛЮЗИЯ , че имаме НОРМАЛНА държавна администрация и социална система ! Та у нас " ГАСНАТ" хора в бедност и ЖЕСТОКА МИЗЕРИЯ която всички СМИ загърбват с религиозни празници и именни дни, които вече почти НЕ СЕ ОТЛИЧАВАТ от ежедневните " СИВИ" дни , но оправдават мотива да се ПИЕ често АЛКОХОЛ ! Пиеме и неизтрезняваме - това не е ли умишлено разграждане съзнанието но масите ? Толкоз ли ни НЕНАВИЖДАТ нашите избранници ?
  • 4 Не е ли "ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАН"

    4 0 Отговор
    Нашенеца - Умишлено с почти Ежедневни празници и ПОВОД да се налива РАКИЯ , вместо чрез ПРОСВЕТА , Образование и Култура да търсим път към КОНТРОЛ и Управление на нашата АДМИНИСТРАЦИЯ . Нима не е ОЧЕВАДНО , че след Изборите и ПЕТ СТОТИНКИ неструваме за онези дето ни се лезеха от екрана , плакати и афиши щедро лепени по улици и фасади ! БЛУДСТВОТО с нас е БЕЗПРЕДЕЛНО - за това пиши Божидарке !
  • 5 Жоро

    1 0 Отговор
    Пише се Уорчестър но се чете Уъстър. Със соса е същото ...