Last news in Fakti

16 Април, 2013 11:56 1 480 0

Шпагатът най-труден за дамите в Dancing Stars

  • dancing stars-
  • звезди-
  • латинка-
  • танци

Участниците в шоуто Dancing Stars са изправени пред истински предизвикателства на сцената.

Много от тях преминаха през сложни периоди на тежки тренировки и  болезнени травми. Най-сложен за дамите се оказа шпагатът, който от своя страна е ключът към успеха, съобщава официалният сайт на предаването.

За професионалист като Стелла това е детска игра, тя не само го умее, но това е нейният начин да си почива и да пише sms-и.

Латинка, която досега се представяше на дансинга повече като актриса, отколкото като танцьор, спечели публикликата със 100-процентов шпагат. Тя успешно конкурира всички млади дами със своята близо 70-годишна гъвкавост  и заслужено се спаси от елиминации.

Глория е дамата с доказано най-дълги крака с размер 1,10 м и ако трябва да направи шпагат, то той би бил забележителен. Елен Колева е истинки играч и явно пази своя шпагат за финала.

Зейнеб и Наталия Кобилкина бяха първите елиминирани звезди, които не се справиха със сложната гимнастическа фигура.

Последваха ги политикът Капка Георгиева и  фолкдивата Андреа. За своя танц тя получи оценка 2 от Алфредо Торес, но въпреки това симпатизира на горещия му кубински  темперамент. В предаването “На кафе” тази сутрин русата дива го нарече “пич” и допълни, че би го поканила да участва в нейн клип.

За мъжете в шоуто конкуренцията все още е неясна. Единственият мъж, елиминиран от шоуто, бе световният шампион Детелин Далаклиев, който безспорно е сериозна конкуренция на ринга, но не и на дансинга.

Румен и Ицо често се конкурират в елимициите, Ангел и Део – в пластичността си, Люси е без конкуренция със своите килограми, а Петко винаги е готов да се конкурира на маса, дори и със сок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА