Last news in Fakti

5 Януари, 2022 09:32 11 982 8

Бившата на Илон Мъск отново бременна? Кой е бащата?

  • илон мъск-
  • граймс-
  • клер буше-
  • бременна-
  • бивша

Въпреки че Граймс и Мъск вече не са двойка, това не попречи на феновете да се запитат дали технологичният магнат не е баща и на "новото" бебе на Граймс

Бившата на Илон Мъск отново бременна? Кой е бащата? - 1
Снимкa: Shutterstock

Ново изображение, което Граймс сподели в Инстаграм профила си, предизвика разгорещен дебат сред феновете на алтернативната певица - очаква ли Клер Буше (както е истинското ѝ име) още едно дете?

33-годишната изпълнителка публикува анимирана своя снимка – с наедряло коремче, което накара множество нейни последователи да смятат, че изпълнителката очаква ново бебе.

"Кралицата е бременна", написа фен на певицата към кадъра, като коментарът му получи стотици харесвания.

Снимката напомня за бременността на Граймс с първото ѝ дете - X Æ A-Xii, което тя има от бившия си партньор Илон Мъск.

Граймс не е отговорила на нито един от въпросите към нея в социалната мрежа, а представителите на певицата не са отговорили на запитването на Page Six дали наистина очаква бебе.

Граймс и 50-годишният Мъск посрещнаха появата на бял свят на момченцето си през май 2020 г., след като излизаха в продължение на две години, припомня ladyzone.bg. През септември 2021 г. основателят на SpaceX ексклузивно потвърди пред Page Six, че двамата са се разделили.

"Ние сме полуразделени, но все пак се обичаме - виждаме се често и сме в страхотни отношения. Най-вече работата ми в SpaceX и Tesla изисква от мен да бъда предимно в Тексас или да пътувам в чужбина, а нейната е предимно в Лос Анджелис", коментира тогава Мъск.

Въпреки че Граймс и Мъск вече не са двойка, това не попречи на феновете да се запитат дали технологичният магнат не е баща и на "новото" бебе на Граймс.

Има много голяма вероятност снимката с наедрялото коремче на Граймс да е по-скоро свързана с музикален проект на певицата, отколкото с нейната бременност, тъй като към изображението тя е тагнала графичния дизайнер и фотограф ChenMan.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    23 0 Отговор
    Бившата на Илон Мъск отново бременна? Кой е бащата? - не съм аз , с гаранция ! ))))
  • 2 Елон Смъркача

    23 2 Отговор
    И двамата са смъркачи! Лошо за бебето, с родители наркомани.
  • 3 Приятел или парите?

    10 0 Отговор
    Залагам един приятел, че е от БОГаташа. Ооооо забравих, че приятели не могат да се залагат, но какво да направя, че пари нямам а приятели имам много.
  • 4 Хаджи Генчо

    14 1 Отговор
    И тази ли е със синдром на Аспергер или е от амфетите!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хайдук

    2 0 Отговор
    Модераторите, гледайте реалността и с развитието на нови технологии бъдещето !
  • 7 Хайдук

    2 0 Отговор
    Нека изпратим на Марс най-умните (лакомите) представители от земята, като г-Мъск !
  • 8 това е ясно

    1 0 Отговор
    бащата е Алф от Мелмак....