Last news in Fakti

7 Януари, 2022 10:58 35 362 5

Фалит заплашва 3 зодии до края на януари

  • фалит-
  • проблеми-
  • финанси-
  • пари-
  • загуба-
  • хороскоп-
  • зодии

Звездите предупреждават тези зодиакални знаци да внимават с финансите си до края на месеца

Фалит заплашва 3 зодии до края на януари - 1
Снимка: Shutterstock

Първият месец от годината винаги носи известно напрежение - дали заради високите очаквания, които си поставяме или заради връщането към нормалния живот след празниците - при всеки е различно.

Някои от зодиите ще се сблъскат лице в лице с необяснимо щастие, докато други ще претърпят фалит и ще имат сериозни финансови проблеми, пише actualno.com. Разберете тук кои ще са онези 3 зодии, на които им предстои да минат през редица изпитания в края на месец януари. Ето ги и тях:

Стрелец

Стрелците не са от хората, които не умеят да си правят сметките, но въпреки това януари месец се очертава да бъде доста труден за тях. Възможно е да се сблъскат със сериозни неприятности, свързани с бизнеса или работата им. Не е изключено плановете им да се объркат и инвестицията, която много скоро са направили, да се окаже погрешна. Въпреки неприятностите, свързани с бизнес начинанията, родените под този знак трябва да вярват в късмета си и да са положително настроени, така че много скоро нещата да си дойдат на мястото.

Везни

Везните са следващата зодия, чиито планове сериозно ще се объркат. Представителите ѝ дори и за миг не са предполагали, че е възможно да загубят сериозна сума пари. Не е изключено да фалират и да им се наложи да стартират от нулата. Неприятностите обаче скоро ще отминат и ще започне един много по-благоприятен период от живота им.

Рак

Още една зодия, чиито сметки няма да излязат. Представителите ѝ са доста мъдри, когато става въпрос за планове, свързани с пари, но въпреки това не ще успеят да се стабилизират. Ще им се наложи известно време след това да спестяват всяка една стотинка и да стоят на същото ниво, докато трудностите не преминат и отново не се стабилизират.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Конник

    7 1 Отговор
    Кога ще махнете тази сляпа журналистка?
  • 4 Лудката

    4 0 Отговор
    Понякога всичко трябва да се посреща геройски в тоя живот,дори и бедността,този който претърпи докрай,той ще бъде спасен! Бедния човек би могъл да ни обогати!
  • 5 Наблюдател

    4 0 Отговор
    Факти, астролози ли сте станали вече?! Като "тука има - тука нема". Даже и заглавието е плашещо, ама вашата роля е да всявате страх и паника по всячески. Който е учил астрология може само да ви се посмее на глупостите. Зодията е само Слънцето, а има други планети, отговарящи за парите и богатството - Юпитер и Венера. И те се гледат в кои знаци са и в какви аспекти. Да не забравям също, че когато вземем живота си в ръце и повярваме и се доверим на Вселената и Бог всички зодии и звезди спират да действат. Засрамете се и спрете да пишете подобни простотии, защото има доста хора, които вярват и четат! И така си внушават сами. Няма нищо по-лошо от самовнушението, което може да създаде както болести, така и фалити. Който не вярва да гледа филма "Тайната", да чете Абрахам и Естер Хикс, Вадим Зеланд, Джон Кехоу. Учителя Петър Дънов и Елеазар Хараш имаме също и трябва да сме благодарни.