Last news in Fakti

9 Януари, 2022 12:17 3 987 18

Блестящата Кейт Мидълтън навърши 40 г.

  • кейт мидълтън-
  • рожден ден-
  • годишнина-
  • кралско семейство-
  • принц уилям

Кейт Мидълтън е втората най-обичана жена в британското кралско семейство след принцеса Даяна

Блестящата Кейт Мидълтън навърши 40 г. - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Максимата, популяризирана от новото време, че 40 е новото 20, важи с пълна сила за очарователната Кейт Мидълтън. Днес херцогинята на Кеймбридж празнува своя 40-годишен юбилей. Съпругата на принц Уилям е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, Великобритания.

Няма съмнение, че през годините Кейт спечели сърцата на хората със своя чар, стил и изтънченост. Още с появата си редом до Уилям тя спечели сърцата на британците, а след това и на целия свят.

Мнозина я сравняват с непрежалимата принцеса Даяна и поданиците на кралицата са категорични, че тя е единственият член на кралското семейство, който те харесват почти толкова колкото лейди Ди, която щеше да бъде нейна свекърва.

Катрин Мидълтън е най-голямата от трите деца на Майкъл Франсис Мидълтън и съпругата му Карол Елизабет Голдсмит. Бащата на Кейт е авиодиспечер, а по-късно и пилот, а майка ѝ е стюардеса. През 1987 родителите на Кейт основават фирма за кетъринг – Party Pieces, която се занимава с доставка на храна и украса за партита – бизнес, който превръща родителите на Кейт в милионери.

След колежа Кейт учи история на изкуството в университета Сейнт Андрюс. Именно там се запознава с принц Уилям, който по това време учи за магистър.

На 16 ноември 2010 г. от Кларънс Хаус официално обявяват, че Уилям и Кейт ще се оженят през 2011 г. Според съобщението Кейт и Уилям са се сгодили през октомври 2010 г., по време на почивка в Кения и по-точно по време на 10-дневна обиколка из резервата „Леуа“.

На 29 април 2011 г. Кейт сключва брак с принц Уилям и получава от кралица Елизабет II титлата „херцогиня на Кеймбридж“.

Тя е майка на три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Обичам MILF-ки

    16 10 Отговор
    Супер МИЛФче ❤️.
  • 3 гост

    3 8 Отговор
    Ми ...тя ...не малка , бе ?
  • 4 Бай Георги

    11 11 Отговор
    Много е перверзна... Сигурно някой тъмен бодигард помага на принц Уилям.... Ах да можех и аз да му помагам...
  • 5 Не знам

    26 9 Отговор
    дали е най - обичайната , но е най - хитрата в кралското семейство .
  • 6 Цецо

    17 17 Отговор
    Най невзачната и безхарактерна, по зле от слугиня. Без мнение, каузи и присъствие
  • 7 бушприт

    15 15 Отговор
    Кейт е хубавица и е бъдещата кралица на британската монархия.
  • 8 Принц Андрю

    9 13 Отговор
    Милфката е на трето теле , с Чарли я пробвахме нищо особено
  • 9 Хахахаха

    16 17 Отговор
    Блестящата? Хахахха, прилича на мъж.
  • 10 ценител

    16 16 Отговор
    Хубавица.
  • 11 2121

    10 15 Отговор
    Кейт Мидълтън няма нищо общо с леката жена Даяна.Нейното поведение,сдържаност,е опора на Кралица Елизабет Втора, три деца, изисканост,винаги в подкрепа на своя свекър Чарлс,я правят истински човек.Даяна,беше и остана лека жена,бременна от талибана Доди Ал Файет,и причини и неговата смърт.Публична тайна е ,че МИ5 и МИ6 й видяха сметката под мост в Париж.Беше бременна от арабина в третия месец.Веднага френските лекари /а те са длъжни при съмнителни катастрофи да уведомяват френската прокураура и съответните власти,излязоха със съобщение за катастрофата.Самите МИ5 и МИ6 се грижат за Английската Кралица и нейната безопастност.Даяна получи заслужено възмездие,след поведението си на лека жена/двете с негърката Меган си приличат много в поведението си/,но това коства живота на Доди Ал Файет.Даяна беше харесвана от малка креслива група англичанки,незапознати с непристойното й поведение.Мегън Маркъл върви по същия път-мързелива/като всички негри/,лъже ,без образование,посредствена актриса/филма "Костюмари"-незначителна роля,само и само във филма да има цветнокожа/.Кейт Мидълтън,изпълнява с достойнство,Кралския Протокол,който не се харесва на българските комунисти и републиканци.Перчемът Тръмп не спази Кралския Протокол и беше пренебрегнат от Кралицата.Всъщност тъпите сащ са бивша колония на Англия,а и на Франция, Холандия ,Испания-няма нищо учудващо в невъзпитаното поведение на Президентите на тъпите сащ-никога,не са били с възпитание и поведение.Винаги имат грешна
  • 12 2121продължение

    5 8 Отговор
    Всъщност тъпите сащ са бивша колония на Англия,а и на Франция, Холандия ,Испания-няма нищо учудващо в невъзпитаното поведение на Президентите на тъпите сащ-никога,не са били с възпитание и поведение.Винаги имат грешна преценка и поради своята елементарност търпят неуспехи навсякъде.Колкото до евреите които управляват сащ,на тях са нужни именно тъпи,неграмотни, необразовани индивиди, за да могат да си разиграват коня-но САМО в Тъпите САЩ,никъде другаде.

    Коментиран от #15

  • 13 Когато си готов за зелен сертификат

    2 5 Отговор
    Аз навърших 56
  • 14 бушприт

    8 1 Отговор
    Принцеса Даяна беше убита от представителни агенти на МИ-6,но и до днес те не признават това. Гледали са я 25 минути как й изтича кръвта,докато не е издъхнала в колата. Доди ал-Файед е бил вече мъртъв. Линейка идва след смъртта на Даяна и лекарите "установяват",че принцесата се е простила с този свят.
  • 15 гост

    3 4 Отговор

    До коментар #12 от "2121продължение":

    Има теория на конспирацията че , не е убита , а си живее с него в друга държава / показват снимки /, а тялото в катастрофата е на друга жена ? Конспирация или не ...не знам ?
  • 16 Хари Потър

    3 5 Отговор
    Страхотна жена.
  • 17 Ало

    3 2 Отговор
    Не знам Кейт да е блестяща,но има блестящи дрехи. Като поведение не може да й се отрече достойнството. А Даяна си беше принцеса. Красива, човечна и обичана
  • 18 Niki13

    4 0 Отговор
    Вие сериозно ли?
    "Максимата, популяризирана от новото време, че 40 е новото 20" - същото изречение и за Мария
    Автора толкова ли му е ограничен речника.
    И да си кажем честно, годините на Кейт и личат.