Last news in Fakti

11 Януари, 2022 14:55 9 062 6

Разкриха причината за смъртта на Бети Уайт

  • бети уайт-
  • комик-
  • актриса-
  • причина за смъртта-
  • почина-
  • инсулт

Легендарната актриса почина на 99 години в последния ден от 2021 година едва две седмици преди 100-тния си рожден ден

Разкриха причината за смъртта на Бети Уайт - 1
Снимка: Shutterstock

Златното момиче на Холивуд Бети Уайт е получила инсулт шест дни преди да почине, предават американски медии. TMZ съобщи, че причината за смъртта на актрисата е посочена в смъртния акт като "мозъчно-съдов инцидент".

Това се случва, когато спре притокът на кръв към част от мозъка, което води до увреждане на мозъчната тъкан.

Таблоидът съобщи, че източник, близък до семейството, казва, че Бети е била контактна в дните след инсулта, но е починала в съня си у дома близо седмица по-късно.

След смъртта на Бети, една от бившите ѝ колежки, актрисата Вики Лорънс, си спомня за покойната си приятелка и също разкри последните ѝ думи. Вики участва с Бети в американския ситком Mama's Family (Семейството на мама), който се излъчваше през 80-те години на миналия век. Тя разказа на PageSix, че се е свързала с колежката си и приятелка Карол Бърнет веднага щом чула новината за смъртта на Бети.

72-годишната звезда си спомня, че е изпращала текстови съобщения на Карол, за да изрази колко е „гадно“, когато „хора, които обичаш толкова много“ за жалост умират.

Вики казва: „Карол ми отговори и каза: „Знам, знам. Говорих с асистентката на Бети, която е била с нея, когато е починала, и тя каза, че последната дума от устата ѝ беше „Алън““. Алън Лудън е последният съпруг на Бети.

Тя добави: „Колко сладко е това? Казах: „Това е толкова сладко. Боже, надявам се, че това е истина. За всички нас, наистина се надявам да е истина, би било прекрасно““.

Бети изигра ролята на Елън Харпър-Джаксън в хитовата комедия "Златните момичета" - персонаж, описан като "егоцентричен, надменен, претенциозен социален елитарист".

Спомняйки си за снимките с нея, Вики разказа пред PageSix: „Бети беше просто перфектната приятелка. И трябва да кажа това - тя беше невероятно професионална. Не си спомням някога да не е била подготвена или да е объркала репликите си."


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    16 2 Отговор
    Ееее,то си е за разкриване причината нали е била млада на 99 години направо е ужасно случилото се.
  • 2 Reееее

    7 1 Отговор
    как е починала в съня си, а последната и дума била АЛЪН, бълнувала ли е...
  • 3 Мутафчийски

    11 3 Отговор
    Пфайзер!

    Коментиран от #5, #6

  • 4 ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ

    6 1 Отговор
    ДА НЕ Я ЧЕТЕ ЕДНА РОДНА🍀ТО БЪДЕЩЕТО Е ПРЕД НЕЯ☝
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 KyHчеB

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мутафчийски":

    Ко речи ? CмeшHиko неaдеkBaтeH :)