Last news in Fakti

12 Януари, 2022 16:56 4 291 8

Фобиите на известните българи

  • мегз-
  • страх-
  • фобиите-
  • анелия-
  • константин-
  • диляна попова-
  • сашка васева-
  • александра петканова

Вижте от какво се страхуват някои от най-известните хора у нас

Известните личности у нас, като всички други хора, имат своите най-големи страхове и понякога абсурдни фобии. Запознайте се с някои от тях тук:

Бившата репортерка в предаването "На кафе“ Деси Цонева преди известно време заседнала в тесен асансьор. Тъй като по принцип изпитва страх от тесни и тъмни пространства, изпаднала в шок.

Брюнетката прекарала над един час в тясното пространство с всички симптоми на паник атака - силно чувство за страх, дискомфорт, ускорен пулс, учестено дишане. След час била спасена от асансьорния техник. Споделя, че това е единственият случай и за щастие повече не е изпадала в подобно състояние.

Моделът и инфлуенсърка Алекс Петканова разкрива, че нищо не я ужасява така, както жабите. По всяка вероятност тази фобия е изпитание за нея, тъй като тя и семейството и живеят извън столицата, и то в къща с просторен двор, където вероятността да срещне жаба е доста голяма.

Подобно на Петканова и актрисата Ралица Паскалева има фобия от неприятни животни - комари. Тя харесва насекомите, но само ако са по десен на роклята.

Певицата Ева Пармакова, чиято звезда изгря в музикалния формат X Factor изпитва ужас от клоуни. Изпълнителка е провокирана от хитовата лента "То“ по романа на Стивън Кинг. Тя се страхува от самотата, болестите, пред които човек е безсилен и от високото.

Страх от затворени пространства изпитва Сашка Васева. "Имам тежка клаустрофобия. Страхувам се от затворени пространства, тесни помещения, в които няма достатъчно светлина и въздух“, жали се певицата.

Легендата на джаза Васил Петров пък се опитва да превъзмогне своите страхове вземайки първите си уроци по пилотиране през 2018 година. Българският Франк Синатра определи действието си като героично, предвид страха от високото.

Една от най-красивите българки Диляна Попова изпитва ужас от чудовища и вампири, макар срещата ѝ с тях да е възможна само на екрана или по страниците на някой фантастичен трилър.

Фолк изпълнителите изпитват голям страх от ретроградната фаза на планетата Меркурий . Когато е в творчески застой, Алисия го отдава именно на ретроградния Меркурий. Изпълнителката не записва нови парчета през този период, както и видеоклипове към готови музикални проекти заради ретроградната планета. С подобна нагласа са колегите ѝ Константин и Анелия. Те насрочват важни пътувания и срещи за други дати, за да гарантират успешното им протичане. Коцето дори се допитва до астролог.

Талантливата Роксана неведнъж е казвала, че има различно усещане много често - шесто чувство. Не предприема дори първа стъпка към осъществяване на професионалните си цели, без да го усети. За Тони Стораро кошмар са черните котки. "Ако черна котка ми пресече пътя, правя три на крачки назад и после тръгвам пак“, откровено споделя певецът.

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз се оплаква от уроки и лоши очи. "Както дете щом ме заболеше главата, баба ми казваше - погледнали са сте с лоши очи. И взимаше малко вода, измиваш ми челото и ми повтаряше: "Махайте се лоши погледи, това е най-хубавото дете“. После се смееше и ме прегръщаше, разказа Мегз и допълва: "Човек трябва да може сам да се пази със своята вътрешна сила, не да разчита на магически вещи. Имам едно странно правило. Като някой човек излезе от живота ми - особено мъж, изхвърлям всичко от него. Искам всичко да ми е чисто. И имам чувството, че вещите носят нещо от присъствието му. Случвало ми се е да хвърлям дори диаманти. Когато се освобождаваш, привличаш нови неща в живота си много по-бързо и лесно“, пише "Телеграф“.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    29 1 Отговор
    От тия известните дето им викате само 3 имена съм чувал, другите покемони май само вие си ги знаете.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Известен МИСИР

    11 0 Отговор
    На известните фобиите са да не ги забравят, за тва си показват най-редовно "културата". На мисирите фобиите са да не пропуснат някоя "културна" проява на известните!
  • 5 Serj

    11 0 Отговор
    Мегз има фобия към бобъри, затова не се поглежда в огледало.
  • 6 аф еа ажо

    3 0 Отговор
    Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз се оплаква от уроки и лоши очи как ли се квалиФицират ЛОШИТЕ ОЧИ ХАХА хубаво е да се самосезират психиатрите и да я разпитват на тъмно 3 дена
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.