Last news in Fakti

18 Януари, 2022 16:56 3 680 14

Накарайте любимата си жена да се чувства като богиня

  • любов-
  • връзка-
  • жена-
  • богиня-
  • влюбени-
  • щастие

Три начина да направите жената до себе си щастлива

Накарайте любимата си жена да се чувства като богиня - 1
Снимка: Shutterstock

За една жена е много важно да се чувства сигурна във връзката си. Любовта на жената минава през обожанието на мъжа до нея. Мъжът е най-щастлив, когато жената до него му се възхищава, харесва всичко, което той прави и го оценява, хвали го и му е благодарна. Може да звучи сложно да съхраните връзката и чувствата си, но всъщност не е съвсем така. Колкото е сложно, толкова е и просто.

С няколко малки жестове всеки ден можете да засвидетелствате любовта си и да направите връзката си още по-силна. Повечето жени изпитват несигурност във външността си, невинаги са уверени дали тялото им изглежда привлекателно за мъжа до тях. Стараят се да прикриват бръчките си, несъвършенствата си, подреждат косата си в красива прическа, носят грим, за да са красиви и привлекателни. Всичко това обаче е на повърхността.

Когато мъжът прозре, че за него вие сте единствената, той ще се постарае да ви накара да се чувствате като богиня. Щастливата жена прави и връзката щастлива. Някои мъдри мъже знаят това и се стараят. Ако сте мъж, който все още не знае как да накара любимата си да се чувства като богиня, вижте 3 прости начина да го направите.

1. Накарайте я да не се чувства сякаш трябва да прави всичко сама.

Една жена трябва да е сигурна, че може да разчита на мъжа до себе си. Дамите в днешно време са силни, но не могат да носят цялата отговорност за връзката и за задълженията в нея, както и в дома. За да я накарате да се чувства като истинска богиня, не я оставяйте да ви моли да направите нещо. Правете го сами, без да се налага тя да ви подсеща. Отменяйте я в някои задължения. Включвайте се повече в общите задачи и не се отнасяйте с нея като с домакиня, която има само тази функция във връзката ви.

2. Кажете ѝ, че ще я подкрепяте във всичко.

Някои мъже правят грешката да не одобряват нещата или хобитата, професионалните ангажименти или други интереси, които нежните им половинки имат. Оттук произтичат и много проблеми във връзките, които често се явяват като непреодолими. Ако двамата партньори проявяват неотстъпчивост към интересите и заниманията на другия, без да ги приемат, това може да доведе до срив в отношенията. Вместо това подкрепяйте любимата си жена в нещата, които прави. Очаквайте същото от нея в отговор на любовта ви, пише az-jenata.bg

3. Бъдете постоянни в усилията си.

Ако си обещаете да правите повече жестове за любимата си жена, но бързо се откажете след една-две прояви на разбиране и подкрепа, това ще попречи на отношенията ви. Старанието трябва да е постоянно. За да се почувства обичана една жена, да се усеща като богиня във вашите очи, тя трябва непрекъснато да усеща подкрепата ви, утехата ви, силното ви рамо, на което да се опре в нужда.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 11 Отговор
    БЛАГОДАРЯ ТОЧНА статия

    Коментиран от #3

  • 2 Скъпа Събинче

    19 2 Отговор
    Ако мога да и поддържам сметката да не слиза под 5000 лева, се чувства като богиня, и даже ми намира помагачи да я оправят, че да не си троша само аз кръста! Това е истината!
  • 3 Механик

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Нека жената се чувства богиня, нищо че се държи като селска пръчка,нали? Пък мъжът-кучета го яли.
    Абе, козлодуйски! Почвам да вярвам на колегите, дето пишат, че си минал "на другия бряг".
    То бива овча толерастия, ама твоето вече се води, психично отклонение.

    Коментиран от #9, #10

  • 4 ДОБРЕ

    15 2 Отговор
    А ТЯ КАКВО ЩЕ ПРАВИ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ?!!??. КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ЗА МЕН?!??. КОФТИ.
    НЕ ТРЯБВА САМО ЕДИНИЯТ ДА ПРАВИ. ТРЯБВА И ДВАМАТА ДА
    СЕ ДОПЪЛВАТ. ЕДИН БРАК ОТ40-50
    ДА ДАДЕ БОГ И 70 ГОД. ТРЯБВА ДА
    СЕ ГРАДИ И ОТ ДВАМАТА.
  • 5 Грульо

    16 1 Отговор
    След таз статия взех да се чудя на жените мъж ли им трябва или патерица да се подпират. :D
  • 6 ха ха

    10 2 Отговор
    Абе, ислямът ще излезе прав за жените!... ;)
  • 7 Бохем

    8 2 Отговор
    За да си спестите горните три точки...слизайте и влизайте по-често между бедрата. 🙂
  • 8 Rock

    7 0 Отговор
    Не е необходимо. Само един истински мъж може да накара една жена да се почувства като жена. Богинята има опасност наистина да се почувства като богиня.
  • 9 Често

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    ЧЕТА И ПИСАНИЯ ОТ НЕГОВИЯТ НИК.
    ТАКА, ЧЕ ИМАЙТЕ ЕДНО НА УМ.
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    не съм писал защото нас мъжете к у ч е т а г и яли хетеро съм просто си изразих мнение а иначе всеки за себе си всеки има ГЛАВА УМ да РАСЪЖДАВА не съм минал на другия бряг даже съм против ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНСИЯ
  • 11 Тоалетна хартия

    7 2 Отговор
    Жената иска пръч, коч, бик и т.н. Ако не си ТИ. друг ще намери. Ако щеш, позлатя, но .....Сака си коча!!!:Фройд е прав!!!
  • 12 Га и го подложа между

    0 0 Отговор
    Филиите
  • 13 един от многото

    1 0 Отговор
    Не мога , защото съм атеист!
  • 14 стария моряк

    2 1 Отговор
    Става , само , че първо трябва да я пратя на небето!