19 Януари, 2022 10:56 4 217 8

Мъжът до Сантра даде първото си ТВ интервю

  • сантра-
  • певица-
  • бременна-
  • връзка

Сантра, която е на път да роди първото си дете, разкри подробности за връзката си и мъжа до нея

Още на съвсем ранна възраст Сантра започва да пее. На 16 се появява в пълния си блясък на българската музикална сцена и остава там. Песента "Без теб" се превръща в нейна емблема, следват дуети с най-големите звезди в българската поп и рап музика. Сега Сантра очаква с вълнение и майчински трепет да прегърне първото си дете. До нея от 3 години е и любимият ѝ мъж, който е извън музиката, но ѝ дава цялата си любов и нежност.

"Бременността ми е доста обемна и тежка като килограми, но иначе всичко върви добре. По-спокойна съм сега, по-емоционална и по-щастлива. Готовността за дете дойде, след като се запознах с Кристиян. Майчинството не ми е било самоцел“, споделя певицата за бременността в студиото на "Търси се“.

В предаването видяхме и мъжа до нея Кристиян, който даде първото си тв интервю.

"Запознахме се на едно събитие. Беше сухо запознанство, но след това започнахме да си говорим по телефона, по цели нощи. Впечатли ме умът ѝ, мъдростта ѝ. Тя е темпераментна, избухлива е на моменти, но е много добра. Винаги е готова да помогне. Имам забележки само за ревността ѝ. И двамата сме със силни характери, карали сме се, разделяли сме се… Благодарен съм, че я има в живота ми. Придаде му смисъл“, разкрива Кристиян.

Сантра коментира, че и двамата са израснали.

"Станах по-смирена, за мен мъжът никога не е бил авторитет. Било ми е трудно да се обвържа задълбочено с някого, но сега съм по-женствена и по-спокойна. С Кристиян минахме минахме през много неща. Борихме се за нашата връзка. Имахме трудни моменти, които ни разтърсиха, но станахме по-силни“, призна певицата.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Абе

    13 1 Отговор
    Никва идея нямам коя е тази, още повече пък мъжа й..
  • 3 газо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Оригинален авторитет":

    Лелелеле човече.....Мечо ти ли си бе?
  • 4 те значи са уомодвойка

    4 0 Отговор
    щото тя вади пате
  • 5 шефа

    12 3 Отговор
    Кои са тия двамата,никой не го интересува дали съществуват въобще,със сигурност и едно дръвче не са засадили в тази държава .Поредната глуповата информация от глуповат псевдо журналист.
  • 6 Съчувствие

    11 1 Отговор
    Горкото момче!
  • 7 Хамди Хамди

    10 0 Отговор
    Кои са тези и защо ни интересува това?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.