Last news in Fakti

27 Януари, 2022 07:00 3 839 1

Вашият хороскоп за днес, 27.01.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес Рибите ще са радост за всички

Вашият хороскоп за днес, 27.01.2022 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес е денят на Юпитер, време за щедрост и споделяне. Новите начинания не са препоръчителни, по-скоро е момент за рекапитулация на първия месец от годината. Вътрешна работа и анализ.

Телец

Днес въображението може да ви изиграе лоша шега. Не залитайте по паранормални дейности, че може да ви струва скъпо. Многото разговори може да ви "изядат" главата, внимавайте.

Близнаци

Запитайте се дали наистина слушате другите с желанието да ги разберете, да научите нещо ново или просто нямате търпение да се изкажете, без значение от чутото в разговора. Ако последното е валидно за вас, може би е добре да промените начина си на мислене и да отворите съзнанието си за повече нови неща.

Рак

Прекалено сериозни и сдържани ще сте днес, нещо което едва ли би учудило някого. Определено ще се чуждаете от човек до себе си, защото не можете да намерите опора в душата си.

Лъв

Доста нервни и сприхави ще сте днес, нещо нехарактерно за вашата мила, любвеобилна натура. Не се хващайте на бас, ще загубите. И не давайте пари на заем, няма да ви ги върнат.

Дева

Ден за планиране, но и за приключване на отлагани задачи. Малко трудно ще съвместите двете дейности, но не е невъзможно. Важното е да не подхождате твърде емоционално.

Везни

Успех в разрешаването на въпроси от делови, финансов и материален характер ще имате днес. Не толкова безпроблемни обаче се очертават проблемите в интимната сфера.

Скорпион

Днес емоциите ще оказват пагубно влияние на онова, което вършите. Опитайте се да се овладеете и да правите нещата, както трябва, а не както ви подсказват чувствата.

Стрелец

Лек и подвижен ден, ще имате нужда от много движение и много информация, любопитството ще ви води. Контролирайте способността си да преувеличавате нещата, които споделяте.

Козирог

Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Не бъркайте работните с личните отношения.

Водолей

Идеален ден за приключване на започнатото. Ще прозирате мотивите, движещи събитията и това може да ви направи прекалено самоуверени, а не бива. Винаги има още един пръст, който не забелязвате - Божествения.

Риби

Великодушни и щедри, днес ще сте радост за всички. Ще съумявате да направите щастливи онези, които се докоснат до вас, направо богопомазани ще се чувствате.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец😈

    0 2 Отговор
    Рибите са мудни, мързели и лигави.