Last news in Fakti

7 Февруари, 2022 16:56 4 431 4

Най-токсичните холивудски звезди

  • токсични хора-
  • знаменитости-
  • холивуд-
  • известни-
  • деми ловато-
  • елън дедженерис-
  • мат деймън

През годините тези звезди са се замесвали в доста смущаващи ситуации

Най-токсичните холивудски звезди - 1
Снимка: Shutterstock

Далеч сме от мисълта, че звездите трябва да възпитават и да са модел за подражание, но е хубаво поне да дават добър пример. Само че има такива, които не просто не стават за пример, ами и успяха да отвратят с изказвания и поведението си, пише каналът "Stars News" във vbox7.

Ето някои такива световни знаменитости:

Деми Ловато

Тук дори не говорим за проблемите ѝ с половата принадлежност, дрогата и алкохола, търсенето на НЛО и говоренето с призраци (да, и това ѝ се случи). Преди време певицата забърка абсурден шумен скандал от нищото. Тогава Деми постна в социалните мрежи критика срещу малък бизнес, продаващ замразен йогурт.

По думите на Ловато магазинът промотира култура на отслабване и диети, защото рекламира бисквитки без захар.

От бизнеса ѝ отговориха, че предлагат подобни продукти, които се търсят активно от вегани, диабетици, заради което имат доста опции със и без захар. По-странното беше, че по-късно, на събитие, Деми Ловато бе с микрофон, рекламиращ напитка без захар. Онлайн потребителите никак не ѝ спестиха критиките заради двуличието и невежеството ѝ.

Травис Скот

Въпреки че тече разследване по случая с трагедията на фестивала, организиран от Травис Скот, все още остава онова усещане у хората, че той не се държа достатъчно адекватно, за да спре шоуто и предотврати трагедиите. Нещо повече - докато в тълпата пред сцената се случваше трагедията, той беше на сцената и гледаше случващото се, докато изпълнението му течеше.

По-късно Травис Скот пусна съобщение в Twitter, че се моли за пострадалите и семействата им. При 10 жертви това изглежда меко казано недостатъчно.

Елън Дедженеръс

Елън е Майката на всички токсични хора в Холивуд. Скандалите около нея позатихнаха напоследък, но светът никога няма да забрави как Елън накара Марая Кери да пие алкохол, за да докаже дали е бременна. През годините десетки нейни бивши служители се оплакваха от държанието ѝ спрямо тях, а много звезди отказаха да повторят участията си в ток шоуто ѝ, но не искаха явно да си признаят, че също не са останали с добро впечатление от преживяното на нейната снимачна площадка.

Ванеса Хъджинс

Всички си спомняме неизвестностите в началото на пандемията и най-вече страха. Точно тогава, в началото на всичко, Ванеса пусна лайв, в който каза, че "просто животът е такъв и много хора така или иначе ще умрат".

Актрисата се опита да се оправдае, като каза, че уж думите ѝ били извадени извън контекста, но това е хубавото на интернет - всичко някъде се пази.

Мат Деймън

В интервю актьорът призна, че дъщеря му го е отучила от това да използва обидни думи по адрес на хомосексуалистите. "Правих си пак някаква шега и дъщеря ми се засегна", призна простосърдечно той.

Шегата била направена на масата, докато се хранят, а дъщерята на Мат Деймън просто станала и напуснала помещението. След това му написала дълго обяснение защо не е добре да се използват тези обидни думи.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    26 1 Отговор
    Няколко хомУта, един мюмюн, няква лиКла и Мат Деймън, който си е казал като пич, но не е шамарил малката, когато е трябвало.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 зрител

    6 0 Отговор
    "Елън е Майката на всички токсични хора в Холивуд." мислех, че е бащата... а мат деймън е пич. но май наистина е трябвало да напляска щерката, профилактично.
  • 4 Гост

    0 0 Отговор
    За всичките съм съгласен, че са сгафили, само Мат Деймън не разбрах, къде е сбъркал, човека/