30 Април, 2013 12:14 1 222 1

Задават се 1/8 финалите в "Гласът на България"

  • гласът на българия-
  • финали-
  • концерти-
  • шоу

На 6 май, от 20:00 часа по bTV ще се проведе осминафиналът във втория сезон на „Гласът на България”.

Концертът ще събере на една сцена участниците от всеки отбор, класирали се до този важен етап в състезанието.

Публиката в залата ще посрещне 16 таланта, по 4 от отборите на Вики Терзийска, Данчо Караджов, Преслава и Миро. Те ще трябва да преборят глас, за да се приближат със стъпка напред до титлата „Гласът на България” и до специалната награда, която тази година е осигурена от bTV - обучение в най-престижната музикална образователна институция - Музикалният колеж Бъркли в Бостън.

Навръх Гергьовден зрителите отново ще определят съдбата на талантливите певци, като ще имат възможността да спасят по 2-ма участника от отбор – тези, които имат най-висок зрителски вот. Останалите двама ще се борят за своето място в шоуто на вокални елиминации, а треньорът ще бъде този, който ще определи с кого от двамата ще продължи да работи в “Гласът на България”.

Резултатите и това кои участници ще стигнат до осминафинала ще стане ясно довечера от 21:00 по bTV.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kika Ivanova

    0 0 Отговор
    Vodeshtata ima tolkova otvratitelen,gagnesht glas,che na chovek mu stava losho!Tolkova li niama drugi vodeshti-profesionalistki!?Inache shouto e super!