Last news in Fakti

11 Февруари, 2022 15:15 1 506 3

Анджелина Джоли се просълзи по време пресконференция (ВИДЕО)

  • анжелина джоли-
  • пресконференция-
  • емоционална реч

Тя не можа да се пребори с емоциите, когато спомена жертвите, „за които това законодателство идва твърде късно“

Холивудската актриса Анджелина Джоли, която от години е активен хуманитарен посланик на различни организации, посети Капитолия, седалището на федералната законодателната власт, за да произнесе реч с цел подновяване на Закона за насилието срещу жените, съобщи iwoman.bg.

Красивата актриса, към която се присъедини и дъщеря ѝ Захара Джоли-Пит, се разчувства по време на пресконференцията, изразявайки подкрепа към жертвите на домашно насилие – жени и деца. Тя не можа да се пребори с емоциите, когато спомена жертвите, „за които това законодателство идва твърде късно“. Ето какво още каза в трогателната си реч:

„Стоейки тук, в центъра на силата на нашата нация, мисля само за всички онези, които са се чувствали безсилни пред насилниците си заради система, която не успя да ги защити. Когато има мълчание от Конгреса, който е твърде зает през последното десетилетие, за да поднови Закона за насилието срещу жените, това засилва чувството за безполезност. Мислите си, че насилникът е прав. Че не струвате. Не струвате много.“


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ввв

    11 2 Отговор
    Луди не ме впечатляват нито ме трогват!!
  • 2 абг

    9 1 Отговор
    Не е нужно да е добра актриса за да се разплаче и посредствена актриса, ще се справи.
  • 3 Справедливия

    0 0 Отговор
    Много е досадно това женище! Брад да хвърля шапка, че се спаси сравнително леко! Всъщност това е лицето, което си представям като Крюела Девил!
    Мнението е лично и се извинявам на хора, имащи симпатии към А.Дж.